Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kilometre Düşürme şüphesi


Özkan Şahin

Soru

Merhaba,

2017 Focus Trend- X için bir arkadaş ile anlaşmaya varmış bulunuyorum. Araç Şubat 2018 çıkışlı ve 3750 km'de benim sıkıntım şuan sigortacıma aracı sordurduğumda şuan 3. sahibinde olduğunu iletti. Bunu satıcıya sorduğumda 2.sahibi olduğumu biliyorum ama 3.'de olsam fark eden birşey var mı dedi. Şimdi ben aracı ekspertize soktuğumda değişen boya vs. herşey ortaya çıkacaktır. Tek derdim aracın kilometresi düşürülmüş olabilir mi? Onu da araç servise girseydi yakalayabilirdim fakat senesi dolmadığı için servise de girmemiş görünüyor.  Bunu anlayabilme imkanımız var mı bir şekilde? Yoksa riske girip alayım mı? Zira piyasaya göre uygun anlaştım. Almak da istiyorum ama çok ortada kaldım.

Geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0
2 saat önce, Özkan Şahin yazdı:

Son olarak bir şey sormak istiyorum Ford'dan sıfır araç alırken üzerindeki lastik hangi marka oluyordu acaba?

Ben bu sene aldım üzerinde Michelin vardı. Bana iki seçenek sunmuşlardı continental veya michelin. Ama bayiden bayiye farkeder diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

3. kişi olması çok önemli değil. şuan ki kullandığım arabanın 3. sahibiyim ama kullanıcı olarak 2. kullanıcıyım. birinciden sonra araba peugeot bayisine bırakılmış oradan sıfır araba alınmış. bayi 2. sahibi olarak görülüyor. ayrıca tüvtürk ün muayenede km girerken ne kadar hata yaptığını da araştırabilirsiniz. ben km düşürülmüş araç da kullandım. daha sonra aldığım servis bakımlı hatasız denilen araçtan daha sağlam ve sorunsuz çıktı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.