Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl comment_483306 bugün 20016 benzin/lpg li aracımın 30bin km bakımını yaptırdım.karter tapasını sökmeden eski yağı vakumla çektiler.doğru bi uygulama mı yoksa karter tapası sökülüp yapılsa daha mı iyi olur. birde yağ olarak castrol 5-30 start spot yağ kullandı 4 litreye ek olarak yarım litre daha ekledi.4 litre az mı oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl comment_483307 toplanıp süzülen yağ komple kartere toplanır tapayı açıncada pislik yabancı madde çamurlaşmış yağ karter tabanındadır tapayı çıkartıp tazyikle onlarda dışarı çıkar vakumla zaten çekecekleri 2 -3 yer var ordanda karterdeki yağ sanmıyorum ki yukarı doğru çıksın ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl comment_483309 Aracınızın yağ kapasitesi kullanım kılavuzuna göre filtre dahil 4,1 litre görünüyor. Yaklaşık yarın litre fazla yağ koyulmuş. Bu miktarda fazlalığın zararı olur mu? Muhtemelen olur diyen de olmaz diyen de çıkacaktır. Ben kendi aracıma son bakımda fazla koyulan 150-200 ml yağı geri çektim. Kontrol çubuğundaki max çizgisinin bir altındaki çizgiye de yağ gelmeyecek miktarda bıraktım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20187 yıl comment_483376 16 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Aracınızın yağ kapasitesi kullanım kılavuzuna göre filtre dahil 4,1 litre görünüyor. Yaklaşık yarın litre fazla yağ koyulmuş. Bu miktarda fazlalığın zararı olur mu? Muhtemelen olur diyen de olmaz diyen de çıkacaktır. Ben kendi aracıma son bakımda fazla koyulan 150-200 ml yağı geri çektim. Kontrol çubuğundaki max çizgisinin bir altındaki çizgiye de yağ gelmeyecek miktarda bıraktım. benim araca da yetkili serviste fazla yağ koyulmuş üst çentiğin neredeyse 1 cm üstünde yağ şuan, fazla yağı nasıl geri çektiğinizi anlatabilirmisiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20187 yıl comment_483385 48 dakika önce, Özgür Yıldız yazdı: benim araca da yetkili serviste fazla yağ koyulmuş üst çentiğin neredeyse 1 cm üstünde yağ şuan, fazla yağı nasıl geri çektiğinizi anlatabilirmisiniz? Burada anlattım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20187 yıl comment_485188 En sağlıklısı tapa boşaltarak yapmak.. yağ süzgecinde kalan yağı da boşaltmış olursunuz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20187 yıl comment_485258 Bizim mercedes ustası vakumla çekiyor. Başta garip geldi ama kendisine güvendiğimden sıkıntı etmiyorum. Yalnız çubuktan kartere kadar hortum sokarak yapıyor vakumu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485287 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Bizim mercedes ustası vakumla çekiyor. Başta garip geldi ama kendisine güvendiğimden sıkıntı etmiyorum. Yalnız çubuktan kartere kadar hortum sokarak yapıyor vakumu. Daha kolay, işçiliği daha az, lifte hiç çıkarmadan filtreleri değiştirebiliyorlarsa yerden de kazanıyor yoğunlukta da denildiği gibi az veya çok yeni yağ eski yağ ile karışıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485291 Üşengeç ustalar bu yolu kullanıyor. Birde filtre sökmek için life alma mecburiyeti yoksa hiç uğraşmıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485305 1 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Daha kolay, işçiliği daha az, lifte hiç çıkarmadan filtreleri değiştirebiliyorlarsa yerden de kazanıyor yoğunlukta da denildiği gibi az veya çok yeni yağ eski yağ ile karışıyor mu? Evet karışıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485310 Aslında tapa çıkartıp yağ boşaltsan bile eski yağ yinede motorda Bi miktar kalıyor. Vakum göre daha az tabi. Yağ değişimlerinde yağı komple söken katkılar var. Würth bu konuda en iyisi. Şikayet eden görmedim. Hatta arkadaşım sıfır egea aldı, her bakım zamanı yetkili servisde kullandıklarını söyledi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485408 13 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Daha kolay, işçiliği daha az, lifte hiç çıkarmadan filtreleri değiştirebiliyorlarsa yerden de kazanıyor yoğunlukta da denildiği gibi az veya çok yeni yağ eski yağ ile karışıyor mu? Senle hiç gitmedik demi Turan ustaya? Ön takım yaparken bile vakumla çekti, yani üşengeçlik ve ya daha çok kazanmak için yapacağını zannetmiyorum. Tarzı böyle, en azından kendisine göre de daha iyi en kötü ihtimalle aynı şey. Ama çekerken öyle çektim bitti şeklinde yapmıyor dibe indiğinden emin oluyor, bir kaç kere çekip tekrar sokuyor filan. İki yöntemde de illaki bir miktar eski yağ kalır ama ne kadar fark var veya varmı hiç bir fikrim yok. 11 saat önce, Serkan erden yazdı: Aslında tapa çıkartıp yağ boşaltsan bile eski yağ yinede motorda Bi miktar kalıyor. Vakum göre daha az tabi. Yağ değişimlerinde yağı komple söken katkılar var. Würth bu konuda en iyisi. Şikayet eden görmedim. Hatta arkadaşım sıfır egea aldı, her bakım zamanı yetkili servisde kullandıklarını söyledi.. ben bildim bileli fiat servisleri kullanıyor. en son tunap kullanıyorlardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485411 10 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Senle hiç gitmedik demi Turan ustaya? Ön takım yaparken bile vakumla çekti, yani üşengeçlik ve ya daha çok kazanmak için yapacağını zannetmiyorum. Tarzı böyle, en azından kendisine göre de daha iyi en kötü ihtimalle aynı şey. Ama çekerken öyle çektim bitti şeklinde yapmıyor dibe indiğinden emin oluyor, bir kaç kere çekip tekrar sokuyor filan. İki yöntemde de illaki bir miktar eski yağ kalır ama ne kadar fark var veya varmı hiç bir fikrim yok. Yok onun için demedim de genel olarak fena değil. Benim genel gözlemim benzincilerde vakumun kullanıldığına dair olduğundan olumsuz bir izlenim kalmış da olabilir aklımda. Karşılaştırmak lazım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485426 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: ben bildim bileli fiat servisleri kullanıyor. en son tunap kullanıyorlardı. Tam olarak nereden vakumluyorlar ben anlamadım desem? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485434 45 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Tam olarak nereden vakumluyorlar ben anlamadım desem? alıntı yaptığın yerin vakum olayıyla ilgisi yok abi. bizim usta yağ çubuğundan vakumluyor diye hatırlıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın