Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 20187 yıl comment_482383 Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı ünvanına sahip olacak İstanbul Yeni Havalimanının en büyük uçak pistlerinden birinde, birbirinden hızlı 7 farklı araç kıyasıya yarıştı. Kaynak Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482513 f1 aracını geçmesinin imkansız olduğunu söylüyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482514 9 dakika önce, Fatih S. yazdı: f1 aracını geçmesinin imkansız olduğunu söylüyorlar. bir süre önde gidebilir kullandığı motor özel bir motor. redbull da en iyisi değil. ancak kazanması için ayarlanmış her şey. Biraz daha uzun olsa F16 birinci F1 ikinci kendisi 3. olurdu. Videoda söylüyor zaten ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482518 7 dakika önce, Ozan Kar yazdı: bir süre önde gidebilir kullandığı motor özel bir motor. redbull da en iyisi değil. ancak kazanması için ayarlanmış her şey. Biraz daha uzun olsa F16 birinci F1 ikinci kendisi 3. olurdu. Videoda söylüyor zaten ? Okuyunca izleyeyim dedim, aynen hepsi söylemiş zaten. 3. Havalimanı reklam projesi herhal. Bir de yanında daha gerçekçi uzunca bi şey yapsalardı bari imkan varken ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482520 5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 3. Havalimanı reklam projesi Havalimanı reklamının hasını bugün Aykut Erdoğdu yaptı aslında ama kim sallar tabi... Videonun altındaki yabancı yorumlar efsane. Herkes video editörüne kaymış, ben de +1 diyorum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482522 yabancılar dalga geçiyordur bizimkilerle heralde ? herhangi bir aracın F16 yarıştırılmasını bi türlü anlamıyorum.mübarek git arabayla yarıştır.yolcu uçağıyla yarıştır. F16 dediğin uçak saatte 2000 km hızlardan bahsediliyor.reklam yapacaksanda biraz ayarlı yap ? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482524 24.09.2018 - 10:14 tarihinde, uğur özsabır yazdı: Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı ünvanına sahip olacak İstanbul Yeni Havalimanı Esas reklam burada... ? İnsanların ilgisini çekmek için böyle şeyler hep yapılıyor. Bu da gerçekten pek beceriksizce olmuş. Videoda bir numara yok ama yorumlar eğlenceliydi. Havalimanının geleceğini ise pek merak ediyorum. Şu anda Istanbul'dan yurt dışına aldığım biletler yıl sonuna kadar Atatürk gözüküyor. Bizde para bol, birazını da buraya gömsek ne çıkar!? Darısı Kanal Istanbul başına, orada da deniz araçlarını yarıştırırız artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20187 yıl comment_482533 RB çok eski 2015 öncesi sanırım. güncel bir tane ayarlamaya paraları yetmemiş herhalde ?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın