Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl Yazar comment_53736 Arkadaşlar dün ders çıkışı vw Düzce Erkur plazaya gideceğimizi belirtmiştim. Eşimle gittik. Test sürüşüne çıktık. Eşim gayet memnun kaldı bende sürdüm tabiki daha sonra fiyatlara sıra geldi. Beğendiğimiz araç Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG modeliydi yani zaten test sürüşünü onunla gerçekleştirdik fiyat olarak 38.800 dediler ,eğer isterlerse test aracını satın alabileceğimizi ve fiyat olarak 36.000 liraya bırakabileceklerini söylediler bende onlara 34. 000 tl olarak fiyat verdim bakalım eğer dönerlerse almayı düşünüyorum. HAYIRLISI Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53740 E artık hayırlısı, umarım sizin gibi düşünürler, 34 bin tl ye polo. Hem polo nun ikinci elinde de sıkıntı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53782 O açıdan sorun yok dostum. İşe servisle gidiyorum, işteyken eşim kullanıyor diğer zamanlarda ben. Gerçi diğeri satılmadı daha, şu an 2 araç var ikiside manuel biri benzinli biri dizel. Zaten şu an istesede pek araç kullanamaz hatta belkide doğuma kadar 7-8 ay kadar. bu arada Allah tamamına erdirsin...genç baba olmak kadar güzel birşey yok..bende 28 yaşında baba olmuştum..şimdi arkadaş gibiyiz hatta zaman zaman sözümü bile dinlemediği oluyor ama inan çok keyifli... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53785 Arkadaşlar dün ders çıkışı vw Düzce Erkur plazaya gideceğimizi belirtmiştim. Eşimle gittik. Test sürüşüne çıktık. Eşim gayet memnun kaldı bende sürdüm tabiki daha sonra fiyatlara sıra geldi. Beğendiğimiz araç Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG modeliydi yani zaten test sürüşünü onunla gerçekleştirdik fiyat olarak 38.800 dediler ,eğer isterlerse test aracını satın alabileceğimizi ve fiyat olarak 36.000 liraya bırakabileceklerini söylediler bende onlara 34. 000 tl olarak fiyat verdim bakalım eğer dönerlerse almayı düşünüyorum. HAYIRLISI Alınmanızı istemem ama daha çok beklersiniz. Onlar 36 mı en max 35 derler daha aşağı vermezler. Türkiye'nin en ücra köşesindeki bayi bile köşeyi dönmüşken zannetmiyorum 2.000 lira ineceklerini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53791 veysel kardeş zamanında bende çok araştırdım bence güvenlik paketli fiesta al çünkü polo da güvenlik olarak abs ve çift hava yastığı var sadece ayrıca polo performans olarakta tatmin etmeyecektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53795 Afedersiniz ama hayat kadını modundaki her gelenin bindiği üstelik de zorladığı test aracını ben almazdım. Bir de test aracı 2012 mi? DSG artık getirilmiyor vs diyorlar bir de aslı astarı var mı? Bazı sorunlar olabilir 3 ay falan gelmeyecek falan diyorlar sağda solda .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53801 açıkcası bende Cenk bey gibi test aracını alma konusuna sıcak bakmıyorum..neticede siz ekonamik olsun diye düşünüyorsunuz ama......bence bir kez daha düşünün derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231300 BİR ÇOK ARABA KULANDIM OPEL VS VS ŞİMDİKİ ARABAM 2013 VW POLO 1.6 TDİ COMFORTLİNE 7 İLERİ DSG ARACIM VAR ÇOK MEMNUNUM NE FORD NE FİYESTA HEPSİ KÜTÜK VW DEN ŞAŞMAYIN İLERİ SÜRÜŞ TEK UZM Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231301 Büyük harf kullanmayın lütfen. Aksi devam ederse mesajlar silinir Ayrıca üyeliğinizi tamamlamazsanız üyeliğiniz de silinir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231310 BİR ÇOK ARABA KULANDIM OPEL VS VS ŞİMDİKİ ARABAM 2013 VW POLO 1.6 TDİ COMFORTLİNE 7 İLERİ DSG ARACIM VAR ÇOK MEMNUNUM NE FORD NE FİYESTA HEPSİ KÜTÜK VW DEN ŞAŞMAYIN İLERİ SÜRÜŞ TEK UZM 2 senelik konuyu bunu yazmak için mi hortlattınız.. Tamamdır vw en kral araç,forumca focusları satıp golfe ve cettaya geçiyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201412 yıl comment_238574 Kesinlikle Fiesta. Aracin durusu yeter bir kere. Gerisi teferruat Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın