Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53483 Arkadaşlar eşime araba almak istiyorum fakat kararsız kaldık. Bir bayan arabası olarak hangisi daha uygun ve konforludur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53485 Kriter sadece bayan arabası olmasımı ? dizel ? Benzinli ? otomatik ? düz vites ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53487 Bu üçü arasında polo.. Fiesta parasını hak etmiyor. Fabia yı ne yaparsan yap beğendiremezsin. Polo alınca susuyorlar genelde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl Yazar comment_53488 Ogün benzinli otomatik düşünüyoruz çünkü fikrimce bayanlar dizeli ve düz vitesli aracı kullanmakta zorlanırlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53490 Bi honda bayiine gidip jazz a bakın hatta bi test sürüşü yapın derim abicim. Dediğin gibi bayanların çoğu için benzinli otomatik ideal ama otomatik kullanamayan (çift ayak kullanan) bayanlarda var. Karmaşıklar onlar Mertol abnin dediği gibi 3 ü arasında eşinizi en mutlu edecek olan bence polodur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53494 Makyajı Fiesta tabi ki Bu yorumu bekliyodum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53495 Polonun tek artısı 1.2 Benzinli motoru, dsg ve arka genişlik Geriye kalan herseyde bir artısı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53496 Bayan gözüyle bakarsan Yakupcum olaya. O arkadaki genişlik oldukça önemli. Ayrıca VW polo her zaman çekici gelmiştir bir bayana Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53497 Ogün sana göre öyle bende bana göresini söyledim.. Yeni Fiesta satış rakamlarına bakmayı da unutmayalım Polo'ya da..2 arabada peynir ekmek gibi satıyor.. Bayan sürücü koltuğunda olduğuna göre arkadaki 2 cm i takacağını pek düşünmüyorum..içi zevksiz bi defa..Dışı da durağan.. Bu benim fikrim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53498 İstediğiniz donanım durumun göre jazz CVT. Ben alırken CVT olsaydı alırdım ama i-shit berbat olduğundan düz almak zorunda kalmıştım. Bu üçü arasında bu fiyatlarla polo . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201214 yıl comment_53499 Ogün sana göre öyle bende bana göresini söyledim.. Yeni Fiesta satış rakamlarına bakmayı da unutmayalım Polo'ya da..2 arabada peynir ekmek gibi satıyor.. Bayan sürücü koltuğunda olduğuna göre arkadaki 2 cm i takacağını pek düşünmüyorum..içi zevksiz bi defa..Dışı da durağan.. Bu benim fikrim.. cmlere bakma içerideki ferahlık hissine bak ? Yeni fiesta beni fordcu yapan arkadaşımın aracı 1,4 benzinli düz vites titanyum Araç güzel kullanımı rahat debriyajı pamuk gibi ve kavrama şekli falan tam bir bayana göre. ama ferah değil. Bi kerede Fordculuk yapma yahu. VW düşmanı oldun iyice Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın