Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiesta mı Fabia mı Polo mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar eşime araba almak istiyorum fakat kararsız kaldık. Bir bayan arabası olarak hangisi daha uygun ve konforludur?

• Yanıt 100
  • Görüntüleme 34,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sen cidden iflah olmaz bir fordcusun.. Len olm arka koltuğun genişliği "bekar" erkekler için önemli evli kadınlar için değil.

• 2 senelik konuyu bunu yazmak için mi hortlattınız.. Tamamdır vw en kral araç,forumca focusları satıp golfe ve cettaya geçiyoruz.

• bende eve akşama kıyma alıcam migrostanmı kipadan mı tansaştanmı almalıyım....

Yanıtlama zamanı:

Bu üçü arasında polo.. Fiesta parasını hak etmiyor. Fabia yı ne yaparsan yap beğendiremezsin. Polo alınca susuyorlar genelde.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ogün benzinli otomatik düşünüyoruz çünkü fikrimce bayanlar dizeli ve düz vitesli aracı kullanmakta zorlanırlar.

Yanıtlama zamanı:

Bi honda bayiine gidip jazz a bakın hatta bi test sürüşü yapın derim abicim.

Dediğin gibi bayanların çoğu için benzinli otomatik ideal ama otomatik kullanamayan (çift ayak kullanan) bayanlarda var. Karmaşıklar onlar :nazar:

Mertol abnin dediği gibi 3 ü arasında eşinizi en mutlu edecek olan bence polodur :)

Yanıtlama zamanı:

Bayan gözüyle bakarsan Yakupcum olaya. O arkadaki genişlik oldukça önemli.

Ayrıca VW polo her zaman çekici gelmiştir bir bayana :)

Yanıtlama zamanı:

Ogün sana göre öyle bende bana göresini söyledim..

Yeni Fiesta satış rakamlarına bakmayı da unutmayalım :) Polo'ya da..2 arabada peynir ekmek gibi satıyor..

Bayan sürücü koltuğunda olduğuna göre arkadaki 2 cm i takacağını pek düşünmüyorum..içi zevksiz bi defa..Dışı da durağan..

Bu benim fikrim..

Yanıtlama zamanı:

İstediğiniz donanım durumun göre jazz CVT.

Ben alırken CVT olsaydı alırdım ama i-shit berbat olduğundan düz almak zorunda kalmıştım.

Bu üçü arasında bu fiyatlarla polo .

Yanıtlama zamanı:

Ogün sana göre öyle bende bana göresini söyledim..

Yeni Fiesta satış rakamlarına bakmayı da unutmayalım :) Polo'ya da..2 arabada peynir ekmek gibi satıyor..

Bayan sürücü koltuğunda olduğuna göre arkadaki 2 cm i takacağını pek düşünmüyorum..içi zevksiz bi defa..Dışı da durağan..

Bu benim fikrim..

cmlere bakma içerideki ferahlık hissine bak ? Yeni fiesta beni fordcu yapan arkadaşımın aracı :) 1,4 benzinli düz vites titanyum :) Araç güzel kullanımı rahat debriyajı pamuk gibi ve kavrama şekli falan tam bir bayana göre. ama ferah değil.

Bi kerede Fordculuk yapma yahu. VW düşmanı oldun iyice :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.