Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiesta mı Fabia mı Polo mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hangi kalite ? O yok ama his olabilir :D:claps::zha: Doğru

Sokmadım diyosun bu nedir abicim ?

Resmen alay ediyosun.

Fiat palio değil bu sonuçta. VW polo. Onunda belli bir çıtası var. Ve ismine yakışır bir kalite sunmak zorunda.

• Yanıt 100
  • Görüntüleme 34,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sen cidden iflah olmaz bir fordcusun.. Len olm arka koltuğun genişliği "bekar" erkekler için önemli evli kadınlar için değil.

• 2 senelik konuyu bunu yazmak için mi hortlattınız.. Tamamdır vw en kral araç,forumca focusları satıp golfe ve cettaya geçiyoruz.

• bende eve akşama kıyma alıcam migrostanmı kipadan mı tansaştanmı almalıyım....

Yanıtlama zamanı:

otohaber yapmıştı...polo 158 puan almıştı fiesta 152 corsada daha düşük...cok bişi yok aralarında...

Yanıtlama zamanı:

otohaber yapmıştı...polo 158 puan almıştı fiesta 152 corsada daha düşük...cok bişi yok aralarında...

Bende onu diyorum abi. Ama işte Yakup :claps:
Yanıtlama zamanı:

Bende onu diyorum abi. Ama işte Yakup :claps:

İşte abi siz tongaya düşüyorsunuz, fiesta diyen biri fordcumu oluyor madem aralarında çok fark yok.. tercih meselesi işte :zha: alla allaaaa daha söze gerek yok bence :D

Yanıtlama zamanı:

Ben ondan bundan kalitesiz demedim, hissi yüksek ama dedim ve açıkladım...

ohoo...iyi oku bence ogün.

Ondan bundan kalitesiz cümlesini kullanmana gerek yokki.

Yapmış olduğun yorumla Fiestadan kalitesiz olduğunu imaa ediyorsun. Kalitemi ama hissiyatı var diyip. VW sahiplerinede laf atmış oluyorsun. olmayanı hissetmek gibi oluyor

Yanıtlama zamanı:

İşte abi siz tongaya düşüyorsunuz, fiesta diyen biri fordcumu oluyor madem aralarında çok fark yok.. tercih meselesi işte :claps: alla allaaaa daha söze gerek yok bence :zha:

bunu diyen sadece benmiyim :D

Mertol abi bile söyledi ağır fordcusun diye :D

Mertol abinin dışında kaç kişi söyledi bunu :D Bi karıştır bakalım forumu :D

Yanıtlama zamanı:

eşime peugeot 206 + lar çok pahalı ama istiyorsan alırız dedim.en uygunu auris alalım dedim ..Gitti peugeot 206 aldı :claps::zha:

kadınların %99 u arabadan anlamaz favori taktiğimdir.her zaman işe yarıyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=yotCDtU31yM&feature=youtu.be

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bunu diyen sadece benmiyim :claps:

Mertol abi bile söyledi ağır fordcusun diye :zha:

Mertol abinin dışında kaç kişi söyledi bunu :D Bi karıştır bakalım forumu :D

Haklısın ama konu ile ilgisi yok..Bunu diyorum..Yılda 400 bin kişi fordcu olduğundan polo yerine fiesta alıyor..Hadi haykırın dünya'ya

Yanıtlama zamanı:

kadınların %99 u arabadan anlamaz favori taktiğimdir.her zaman işe yarıyor :claps:

Bi gün ismi lazım değil biriyle bağdat caddesi göztepe shelle girdim yakıt almak için. Yan pompada ilk çıkan posrche boxter duruyor boyası falan solmuş Bakımsız bir araç belli. İlk başta yanımdaki kişi aaa negüzel dedi. Sonra dedim bişey yok 30 liraya alınır o araç (yıl 2008) Aa o zaman iyi değilmiş ya yaptı direk :zha: 2 gün sonra ayrılmıştım Cumartesi gecesi bitti nede olsa :D
Yanıtlama zamanı:

eşime peugeot 206 + lar çok pahalı ama istiyorsan alırız dedim.en uygunu auris alalım dedim ..Gitti peugeot 206 aldı :claps::zha:

kadınların %99 u arabadan anlamaz favori taktiğimdir.her zaman işe yarıyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=yotCDtU31yM&feature=youtu.be

offf oguz ya süpermiş çok güldürdün beni gece gece...çok teşekkürler..ancak böle yapıcan bunlara...kesinlikle...

Yanıtlama zamanı:

Haklısın ama konu ile ilgisi yok..Bunu diyorum..Yılda 400 bin kişi fordcu olduğundan polo yerine fiesta alıyor..Hadi haykırın dünya'ya

Yılda kaç bin kişi polo alıyor peki ?
Yanıtlama zamanı:

offf oguz ya süpermiş çok güldürdün beni gece gece...çok teşekkürler..ancak böle yapıcan bunlara...kesinlikle...

:claps: yapılcak en iyi çözüm :zha:

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Haklısın her hafta bindiğim polo'yu ben tanıyamadım.. Sorry.. Sen haklısın gardaşşşş

Tek bir yumuşak dokuya sahip olmayan sıradan vw

Vw'de golf'ten başkası yalan..Okadar basit..sağdan girip soldan çıkacak boşuna bana laf vurma :claps: biz de kör değiliz

Kalite = yumuşak dokumudur sence? Trimlerin adam gibi yerli yerine oturması değilmidir? Kapıların boşluklarının bagaj kapağının, kaputun adam gibi oturması değilmidir? Adam gibi bir izolasyonu olması değilmdir? Kalıpların adam gibi olması değilmidir? Kafayı takmışsın yumuşak dokuda yumuşak doku.. focusun titanium dışında ön kapı trimlerinde yumuşak doku yokmuş.. Aa tukaka. Poloda yumuşak doku yokmuş.. Aaa pis.. Yapma yakup.. 2x2 polo fiestadan kaliteli. Tipi de daha güzel.. Sen ister beğen ister beğenme.. Avrupanın geri kalan kısmı seninle aynı fikirde değil..
Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle benim gözümde tukaka.. :claps:

Golf alırım, focus style almam..Benim görüşüm bu yönde... Bu arabaların işçiliklerinde zaten uçurum fark yok hepsi aynı şeylerden çıkıyor..

isterim iyi malzeme..that's my opinion..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.