Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet K.

Üye
  • Toplam İleti

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet K. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ordu
  • Arabam:
    focus style
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Mehmet K.'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

17

Toplam Beğeni

  1. Özür dilerim uyarı ışığı demişim uyarı sesi demek istemiştim kemeri takmasam bile uyarı sesi gelmiyor önceden gelirdi .Eğer kemer takılı iken airbag lar açılıyorsa sorun yok o zaman zaten uzun yolda sürekli takarım.Cevabınız için teşekkür ederim.
  2. Arkadaşlar bende de uzun zamandır emniyet kemeri uyarı ışığı yanmıyor yalnız anlamadığım konu emniyet kemeri takılı olsa da yinede airbag lar açılmaz mı?
  3. Öncelikle hayırlı olsun beklentilerinizi bilemem ama performansı iyi sayılır,bende yaklaşık 2 yıldır style kullanıyorum imkanınız varsa titanium alın ayrıca ford servisleri aksini söylesede lpg ye uyumlu olduğu söyleniyor.
  4. Geçmiş olsun yağlı çekiç ben yaptırmıştım %90 oranında kapatıyor baya güzel bir şey. Autoking uğraşmaz böyle şeylerle hemen boyamak isterler
  5. Öncelikle geçmiş olsun aynı durum benimde başıma geldi karşı taraf %100 kusurlu önce kendi kaskomdan aynayı orjinali ile değiştirdim daha sonra karşı tarafın sigortasından tahsil edildi ayna deyip geçmemek lazım gövdesi dahil maliyeti 900 tl .
  6. Zaten yol bilgisayarı verilerine göre artış yok her zamanki gibi şehiriçi 9 lt ama hesaplamama göre 10.7 çıkıyor 42 lt yakıtla 390 km aklıma gelen tek ihtimal var geçenlerde fren müşürü arıza yapmıştı aracı 1 günlüğüne servise bırakmıştım orda bazen rolantide çalışır durumda bırakabiliyorlar..Yanıtınız için teşekkür ederim Hesaplamalarıma göre 1.5 lt lik artış var bakım sonrası filtrelerin değişiminden sonra ilk etapta yakıt tüketiminin arttığı konusunda bazı şikayetler duymuştum.Dün akşam depoyu doldurdum bakalım tekrar hesaplayacam.Teşekkür ederim.
  7. Merhaba arkadaşlar 15 bin bakım sonrası yakıt tüketiminin artması normal mi?
  8. Sorun fren pedalının altındaki fren müşüründe önemli birşey değil ama müşür değiştirilmezse önemli hale geliyor aracın gaz kesip kendi kendine fren yapması gibi beyine yanlış sinyal gittiği için.Ayrıca serviste söyleyin müşürü değiştirdikten sonra elektrik tesisatını kontrol etsinler yoksa araç hata vermeye devam ediyor. Sağol abi forumda bakınırken yazmış olduğun kodları gördüm insan başına gelmeden araştırma gereği duymuyor.Serviste fren müşürünü değiştirerek halletmiş olduk.
  9. Öncelikle geçmiş olsun tampon zaten garanti kapsamında değildir illaki değişmesi gerekiyorsa tabiki serviste değiştirin fakat değiştirmeden yapıştırma yöntemiyle kurtarılacak bir durumdaysa bir kaportacıyla konuşun servis zaten o tip işlere girmez hemen değiştirirler.Bagajdaki ezik için bence servise veya autoking e sakın gitmeyin bagaj kapağını tamamen boyarlar, aynısı banada oldu çamurluktaki küçük bir ezik için çamurluğu komple boyamaya kalktılar dışarıda bir kaportacıda 10 dk da düzelttirdim acele etmeyin bence biraz araştırın küçük bir kaza için bir parçayı değiştirip bir parçayı boyatmak yazık olur
  10. Abi P 0571 kodlu hatayı verdi
  11. bugün baktırdım fren müşürü arızasını verdi müşür değişti fakat arıza ışığı tekrar yandı arabayı servise bıraktım bakalım ne olacak..
  12. Yarın gidip göstereyim bakalım. Ayrıca merak ettiğim konu motordaki sorunun devam etmesi halinde uyarı ışığı sürekli yanar mı?
  13. Mehmet K.

    Motor Arıza Uyarısı

    Merhaba arkadaşlar Bu akşam ışıkta beklerken yol bilgisayarında sarı renkli ikaz lambası yandı ve "motor arızalı servise götürün" şeklinde bir yazı çıktı ve yaklaşık 40 sn sonra söndü ve eve gelene kadar tekrar yanmadı.Araçta dikkatimi çeken bir anormallik yoktu. Bu arada aracım 2012 style manuel benzinli. Sizce bu durum normal karşılanabilir mi ? Servise gitmeme gerek var mı?
  14. yaklaşık 2 bin km sonra tüketiminiz muhakkak düşecektir fakat benim aracım 8 binde olmasına rağmen şuan ortalama tüketim şehir içi 9.8 lt. İlk zamanlar bende sizin gördüğünüz değerleri gördüm birde kullanılan mesafenin etkili olduğunu düşünüyorum mesela benim ev iş arası 3 km ve beş tane ışık var en az on defa dur kalk yapıyorum bazen sorun olduğunu düşündüm fakat şehirler arası yolculuklarımda 5 lt gibi ideal değerler gördüm o yüzden artık takmıyorum
  15. Yol bilgisayarına fazla takılmayın gerçek değerleri tam yansıtmaz en güzel ölçüm depoyu doldurun km yi not edin tekrar yakıt aldığınızda kaç lt benzinle kaç km yaptığınıza bakın tabi bu arada aracınız henüz yeni ilerde biraz düşer
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.