Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aynı Gün Içinde Başıma Gelenler Ve Küçük Bir Kaza.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, artık göz mü nazar mı desem ne desem bilemedim. Bugün saat 13.00'da karşıdan gelen kamyonun sıkıştırmasıyla park halindeki bir arabanın aynasına çarptım hafif bir şekilde. Saat 14.30'da arabayı park ettiğimde arabanın yamuk durduğunu fark ettim. Arkası çökük durmaktaydı. Gidip baktığımda sağ arka lastiğe beton çivisinin girdiğini fark ettim. Onu yaptırdım geldim evin önünde yer yoktu arabayı kaldırıma kafadan soktum baktım pat pat diye ses gelmeye başladı. ( O moral bozukluğuyla kafa kalmadı ) Sağ aynayı kontrol ettiğimde arka kapının bir kartalın tamponunun köşesine sürttüğünü fark ettim. O moral bozukluklarıyla eve geldim ve gideceğim yere yaya gittim. Bunlar ufak çaplı şeyler ama insanın canını sıkıyor. Allah hepimizi daha büyüklerinden korusun. Şimdi asıl soruma gelelim. Kapıda boya atması yok 15-20 cm uzun bir çizgi şeklinde içe göçüklük oldu bunu boyasız halletmemiz mümkün müdür ? Şimdiden teşekkürler herkese..

Cam çıtasının ordan bir görüntü
nz2xr.jpg

Tekerin sağ üstünden
nz30s.jpg

Önden
nz33m.jpg

Yanıtlama zamanı:

iyiki kartalmış plastik renksiz tampon. renkli olsaydı boya kalırdı. geçmiş olsun..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iyiki kartalmış plastik renksiz tampon. renkli olsaydı boya kalırdı. geçmiş olsun..

Evet siyah plastik tampon. Teşekkür ederim kardeş saol.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arka kapı değil mi burası ? 

Sağ arka kapı abi.

Yanıtlama zamanı:

çok çok geçmiş olsun, Atlatmışsın ya ufak şeylerle , sıkıştırırsan Autoking yapar , ama sıkıştımazsan hemen boya ile yapmak istiyorlar,

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok çok geçmiş olsun, Atlatmışsın ya ufak şeylerle , sıkıştırırsan Autoking yapar , ama sıkıştımazsan hemen boya ile yapmak istiyorlar,

Sağolun hocam erken fark etmesem daha gidiyordu. Yağlı çekiç diye bir şey duydum onu araştıracağım. Olursa onu yaptıracağım olmassa autoking. Zaten maslakta ford'da çalışıyorum olmadı kendi işyerimde halletmeye çalışırım

Auto King gibi yerler bu tür işleri yapıyor diye biliyorum. 

Dedim ve Volkan bey benden önce cevabı yapıştırdı :D :D

Tek tesellimde boyalık bir iş olmadığı abi. Saol yinede düşünmen yeter :)

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun.Talihsiz bir gün geçirmişsin.Sarı Mercedes filmini hatırladım.

Yanıtlama zamanı:

Çok geçmiş olsun, Allah daha büyüklerinden korusun.

Yanıtlama zamanı:

Valla ben olsam hic el surdürmem oyle nazarlik olarak kalsin derim tabi takdir sizin ama cok sukür buyuk değil gecmis olsun

Hakan H. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.