Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477816 ETİSte benim arabanın özelliklerinden biri olarak "içeriden açılan bagaj kapağı ile" diyor. Bu nedir ? İçeride bagaj kapağı açma düğmesi mi var ? Mesela amarigan sedan focuslarında farın orada böyle bir düğme var. İçeriden basarak açabiliyorlar Ama bizde böyle bir düğme yok. İçeriden açılan bagaj kapağı ile ne demek ? ETISte aslında olmayan bir şey var diye mi yazıyor. Bir yerlerde içeriden bagaj açma düğmesi mi var . Yoksa ben konuyu tamamen yanlış mı anlamışım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477818 Abi bence kabinden bagaja erişimi söylemeye çalışmışlar. Koltuklar yatıyor ya. Koltuklar bir nevi kapak işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477822 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Abi bence kabinden bagaja erişimi söylemeye çalışmışlar. Koltuklar yatıyor ya. Koltuklar bir nevi kapak işte. öyle de açamazsın ki. İçeride kulp düğme vs yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Solution comment_477824 Türkçesi yine leş olan bir açıklama ? With Remote Controlled Tailgate Release Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477826 İçeriden Açılan Bgj.Kpğ.İle Benim etis te de yazıyor ve içeride bagaj açmak için düğme var,açabiliyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477827 15 dakika önce, H. Cenk yazdı: öyle de açamazsın ki. İçeride kulp düğme vs yok Abi koltuklarda düğme varya üst kısımda koltukları yatırmak için olan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477830 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Abi koltuklarda düğme varya üst kısımda koltukları yatırmak için olan ama koltuklara bagaj kapağı demiş olamaz. İçeriden bagaja ulaşım demiyor ki. İçeriden açılan bagaj kapağı diyor. Bagaj kapağı tek bir tane birşey. Onun bir şekilde içeriden açılması lazım. Bence etiste bu yanlış yazıyor .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477831 23 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Türkçesi yine leş olan bir açıklama ? With Remote Controlled Tailgate Release @H. Cenk Yakup buna cevap verdi zaten. Ama yapılabilir bu düğme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477838 Hayret bişey..Yakupun mesajı görmemişim. Ben çevrilebiliyor ise etisin dilini İngilizceye çevireyim ? konu delete, üye ban ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477855 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Hayret bişey..Yakupun mesajı görmemişim. Ben çevrilebiliyor ise etisin dilini İngilizceye çevireyim ? konu delete, üye ban ? Yazmayım anladın sen onu ):):) --0 dakika sonra eklendi-- Das auto?♂️ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20187 yıl comment_481020 Etis daha önce giriş yaptığım kullanıcı adı ve şifre kabul etmiyor tekrar kayıt yaparken fatura vb bir şeyden bahsediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20187 yıl Yazar comment_481022 Bir saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Etis daha önce giriş yaptığım kullanıcı adı ve şifre kabul etmiyor tekrar kayıt yaparken fatura vb bir şeyden bahsediyor başka bir mail ile yeniden üye olun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20187 yıl comment_481023 7 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Etis daha önce giriş yaptığım kullanıcı adı ve şifre kabul etmiyor tekrar kayıt yaparken fatura vb bir şeyden bahsediyor Ben denedim, sadece adres bilgisi istedi. Girdim, oldu. --1 dakika sonra eklendi-- 02.08.2018 - 17:01 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Türkçesi yine leş olan bir açıklama ? With Remote Controlled Tailgate Release Bunu böyle çeviremezler, alakası yok ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20187 yıl Yazar comment_481027 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bunu böyle çeviremezler, alakası yok ki ? Yok Murat sonra ben ETISin dilini ingilizce yaptım. maalesef aynen öyle çevirmişler ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın