Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Kapı Fitilleri iyileştirmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus fitilleri malum kritik yapıda, şişen fitil geriye fazla zorlanıp, çift taraflı bantını yıpratabilir, diye düşünüyorum.. risk !

zaten bally ile zor duruyorlar :)

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 42,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ben bugün yaptım. Kesinlikle farkettiriyor. Dış sesi farkedilir ölçüde azalttı. Fakat akvaryum hortumu bence uygun değil. Çünkü ince yapıya sahip. Bauhaus da akvaryum hortumu çapında yeşil renk hortum

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Abi kapı fitiline yapınca aynen dediğin gibi oluyor. Kapı ve kasadaki fitillerin temaz açısı saçma. O yüzden kasadaki fitillere yapınca sıkıntı kalmıyor. Abi yarın bauhaus a gidince bakarım çap

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Tüm focus sahiplerine tavsiye ederiz Basit bir uygulama Sadece kapı sesi için bile değer. İnce gelirse kapı menteşesinin denk geldiği kısıma 2 kat atabilirsiniz ben öyle yaptım kilit kısmı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
50 dakika önce, Mehmet Demir said:

focus fitilleri malum kritik yapıda, şişen fitil geriye fazla zorlanıp, çift taraflı bantını yıpratabilir, diye düşünüyorum.. risk !

zaten bally ile zor duruyorlar :)

Abi kapı fitiline yapınca aynen dediğin gibi oluyor. Kapı ve kasadaki fitillerin temaz açısı saçma. O yüzden kasadaki fitillere yapınca sıkıntı kalmıyor.

Bir saat önce, Hakan Saraylı said:

Çapı kaç mm. oluyor bu hortumun 12, 16 ve 20 mm. olanları var internette ?

Abi yarın bauhaus a gidince bakarım çapına.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Doğan Bey'in tarifi ile ben de uyguladım bunu. Doğan Bey, fitilleri sökmemi ve öyle yapmamı söylemişti, sökmeye cesaret edemeyince üzerindeyken yaptım. Bol sıvı sabun ve su karışımı ile kaydırdım, aslında kolaymış ama acemiliğimden dolayı ilk işlemimde fitildeki deliği biraz açtırdım. Japonla yapıştırdım ama, çok hoş durmadı. Aşağıdan değil de yukarıdan yaptığım için gözüme takılıyor. Bunu tamir etmenin pratik  ya da profesyonel bir yolu var mıdır?

Ses konusunda gerçekten iyileşme sağladı. Şöyle ki, daha önce yanınızdan araba geçerken sanki cam 1 mm açıkmış gibi ses alıyordu. Şu anda yine sesi duyuyorsunuz ama daha derinden ve uzaktan, arka plandan geliyor. Kapalı bir ortamda olduğunuzu daha çok hissettiriyor.

Yanıtlama zamanı:

Evet baktım Doğan Bey, sanki yapışmış gibi geldi bana. Üzerindeyken deneyeyim, olursa devam edeyim dedim. Kayıp gidince, devam ettim :)

Ama dediğim gibi, ilk yaptığım yer pek hoş durumda değil. Aşağıdan yapmadığıma çok pişman oldum :( Ona ne yapabilirim diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Volkan G. said:

Evet baktım Doğan Bey, sanki yapışmış gibi geldi bana. Üzerindeyken deneyeyim, olursa devam edeyim dedim. Kayıp gidince, devam ettim :)

Ama dediğim gibi, ilk yaptığım yer pek hoş durumda değil. Aşağıdan yapmadığıma çok pişman oldum :( Ona ne yapabilirim diye düşünüyorum.

söküp güzelce sağlam bir yapıştırıcıyla deneyin. Kasada takılıyken aman yapıştırıcı felan sürmeyin. Kasaya zarar verebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Servet Özkan said:

Evet ya bende degistirmek istiyorum.

Başkan o yeşilden daha güzel malzeme var bizim tükanda. Bir ara alıyım istersen uğrar alırsın.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 01.02.2016 at 22:41, Doğan Kurban said:

Abi kapı fitiline yapınca aynen dediğin gibi oluyor. Kapı ve kasadaki fitillerin temaz açısı saçma. O yüzden kasadaki fitillere yapınca sıkıntı kalmıyor.

Abi yarın bauhaus a gidince bakarım çapına.

Doğan bey hortumun çapı hakkında bilgi edindiniz mi acaba?

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey hortumun çapı hakkında bilgi edindiniz mi acaba?

Çapını bilmiyorum ama akvaryum hortumu kadar diyebiliriz.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim. Yarın alıp yapmayı düşünüyorum. :)

Yanıtlama zamanı:

Benim aracimda numune olacakti. Yarin unutmazsam foto ceker buraya atarim. Ölcu olarakta bi emsal ayarlarim :)

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Yahya Akman said:

Benim aracimda numune olacakti. Yarin unutmazsam foto ceker buraya atarim. Ölcu olarakta bi emsal ayarlarim :)

Süper olur hem de. :)

Yanıtlama zamanı:

Bu uygulamayı bende yapmak istiyorum özellikle arka kapılar çok emanet kapanıyor halam gilde 2006 corolla var tok bir sesi var kapıların bizimkinde bildiğin metal,plastik sesi geliyor. focus 2.5lara uygulayan varmı ? kaç metre hortum gider ? çapı nedir ? uygulama yaparken nelere dikkat etmeliyim kapı fitillerini zarar vermeden nasıl çıkartıcam ? 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, ismail orçan said:

Bu uygulamayı bende yapmak istiyorum özellikle arka kapılar çok emanet kapanıyor halam gilde 2006 corolla var tok bir sesi var kapıların bizimkinde bildiğin metal,plastik sesi geliyor. focus 2.5lara uygulayan varmı ? kaç metre hortum gider ? çapı nedir ? uygulama yaparken nelere dikkat etmeliyim kapı fitillerini zarar vermeden nasıl çıkartıcam ? 

Yavrum bu konunun has maddesi Focus 2 zaten :) 

Ben anten soktum, konu sahibi hortum. Diğer bilgiler zaten ilk mesajda mevcut :yeah: 

Basit bir iş, kolay kolay zarar vermezsin ama sonuçta fitiller de eskimiştir yavaş yavaş sokmak ve çekmek kafidir. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.