Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20188 yıl comment_476520 8 dakika önce, H. Cenk yazdı: Özellikle akşamları ortam loş iken bu uygulamanın ekran renkleri ve fontları , geniş ekranlı göstergenin fontları ve renklerile çok çok yakın. Sanki ikisi bir setmiş, orijinalmiş gibi görünüyor. Avuntular ? Latife ediyorum elbette abi güle güle kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20188 yıl comment_476522 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Avuntular ? Latife ediyorum elbette abi güle güle kullan. Tabii ki kendimi avutuyorum ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20188 yıl comment_476557 27.06.2018 - 10:25 tarihinde, BurakHAN yazdı: https://play.google.com/store/apps/details?id=luo.speedviewgps Hocam değeri bilinmiyor sanırım markette ararken alt sayfalarda çıkıyor. ? Gösterge renklerini dilediğimiz renge ayarlayabiliyoruz. Bmw dashboard a çok benziyor. Haklısınız hocam ayrıca da ses çıkartması biraz rahatsız ediyor tıkır tıkır ama nazarlık işte ? --2 dakika sonra eklendi-- Onu titanium ekran gibi yapsak maliyetli mi ? ? Onu araca nasil uygulicam peki bilgi verirmisin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476587 12 saat önce, Barış Kartal yazdı: Onu araca nasil uygulicam peki bilgi verirmisin Uygulama derken , bu android multimedya sistemleri için. Aracınızda android multimedya var mı ? Varsa eğer internetten play store a bağlanıp indireceksiniz veya bir yerlerden apk sını bulup USB ile multimedyaya yükleyeceksiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476609 5 saat önce, H. Cenk yazdı: Uygulama derken , bu android multimedya sistemleri için. Aracınızda android multimedya var mı ? Varsa eğer internetten play store a bağlanıp indireceksiniz veya bir yerlerden apk sını bulup USB ile multimedyaya yükleyeceksiniz. bu teyıp var orjınal ama nasıl olacak apk ındırdım gormedı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476612 1 saat önce, Barış Kartal yazdı: bu teyıp var orjınal ama nasıl olacak apk ındırdım gormedı Android mi bu? Sürümü ne? Play store dan indirdiyseniz programlarda görünür zaten. Dışarıdan apk indirdiyseniz, dosya yöneticisine girip o apk yı bulup çalıştırıp, programı kurmanız lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476616 Bunu telefondan indirip oradan aracın android cihazına atsak calisirmi bide araçta navigasyon veya GPS açık olmak zorunda mı programın çalışması icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476618 Linkten kefil değilim, virüs girer bilemem. Sizin sorumluluğunuz. https://m.apkpure.com/speed-view-gps/luo.speedviewgps Linkteki apk dosyasını bilgisayara indirin. Bilgisayardan bir USB Flash diske aktarın. USB yi arabanın USB girişine takın. Cihazınızın dosya yöneticisinde USByi bulup Apk yı çalıştırın yüklenir ve kurulur. Kurulmuyorsa cihazınızın ayarlarındaki "market dışı uygulamalara izin ver" seçeneğini bulup aktifleyin ve öyle deneyin. --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Korkut Tahaoglu yazdı: Sync 3 ile olmaz sanırım bu uygulama? Olmaz sadece Android multimedyalar için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20188 yıl comment_476769 @Barış Kartal sizin sistem windows mobile, ayrıca orjinal değildir üçüncü partidir. dolayısıyla aracınıza uymaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20188 yıl comment_476775 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: @Barış Kartal sizin sistem windows mobile, ayrıca orjinal değildir üçüncü partidir. dolayısıyla aracınıza uymaz tesekkurler abı sağol Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20188 yıl Yazar comment_476970 20.07.2018 - 13:20 tarihinde, H. Cenk yazdı: Burakhan, bu aplikasyonu bize tanıttığın için tekrardan çok teşekkür ederim ? Ben artık sadece bu uygulamadayım . Yandex , Igo falan hiç bir şey açmıyorum . Hocam rica ederim. Zaten ben de araca çok yakıştığı için tanıtmak istedim. Çok araştırmıştım ve bunu tesadüfen bulmam iyi oldu. Ben de hala kullanıyorum dediğiniz gibi şahane ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20187 yıl comment_481108 Focus 3 için Otomatik parkı iptal etmeyen Android çıktı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20187 yıl comment_481141 Evet arkadaşlar uzun yaz tatilimizin ilk trafik cezası gelmiş bulunuyor.Ramazan Bayramın da yaptığımız Çanakkale turunda Lapseki de radara yakalanmışız.235 tl indirimle beraber 176 tl .....? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20187 yıl comment_481142 4 dakika önce, suat coşkun yazdı: Evet arkadaşlar uzun yaz tatilimizin ilk trafik cezası gelmiş bulunuyor.Ramazan Bayramın da yaptığımız Çanakkale turunda Lapseki de radara yakalanmışız.235 tl indirimle beraber 176 tl .....? Başlık yanlış oldu galiba ? Geçmiş olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın