Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471643 Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471646 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Androide geçme zamanı gelmiş mi demek istiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471649 20 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Kutupbaşı sökülür takılır derim ilk etapta... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471656 Sigortayı sök abi kutup başını söküp herşeyi resetleme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471657 Bu esnada bluetooth ile tel bağlantısı var mıydı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471659 5 saat önce, Cem Boneval yazdı: Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Ekran donma hariç ses kesilme olayı bendede var. Bir müddet orta üstü ses ile müzik dinlemede ses gidiyor. Servis ismini bilmediğim bir modül sipariş verdi bekliyorum. Mayıs 29, 20188 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471661 Bu memleketin insanları olarak kapatıp açmamız lazım sigorta söküp takmak falan kesmez bizi kutup başı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471662 Ek olarak abi bazen tuşlardan birisi takılı kalıyor ve hiçbir işlev çalışmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471666 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: tuşlardan birisi takılı kalıyor Aynen benimde güç açma tuşu basılı kalıyor.Düzeltmediğim zaman kontak açınca sapıtıyor alet.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl comment_471672 Kutup başı +1 sigorta kesmez birden fazla yerden elektrik alıyordur. Hatta en son Savaş usta aracın + sı ile - sini kısa devre yaptı her şey gitti ondan sonra bilgisayardan kurcaladı filan ama detay bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl Yazar comment_471725 İş çıkışı elektrik sistemine dalmaya kararlıyken açtım çalıştı alet. Konu şimdilik askıya kalkıyor. Kedi girmiş belli ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20188 yıl comment_471744 10 saat önce, Cem Boneval yazdı: Kedi girmiş belli ki. kedidir kedi ... ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20188 yıl comment_471754 12 saat önce, Cem Boneval yazdı: İş çıkışı elektrik sistemine dalmaya kararlıyken açtım çalıştı alet. Konu şimdilik askıya kalkıyor. Kedi girmiş belli ki. androide geçiş için 1. uyarıydı bu ? Şimdiden bakınsan iyi olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20188 yıl Yazar comment_471774 1 saat önce, H. Cenk yazdı: androide geçiş için 1. uyarıydı bu ? Şimdiden bakınsan iyi olur ? Sen bulsana bana uygun bir şey, hem doğru yerdesin hem doğru adamsın... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın