Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III'de tercihler - Almanya'dan istatistikler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hernekadar bana yaptığın şeyin bu olmadığı söylenmiş olsa da, len olm kara gözlük takıp bu rezillikten yırtabileceğinimi sandın? Sen dünyayı kapkara görüyon diye seni öyle görmüyorlarki...

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 10,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ülkemizdeki durumu belirleyen istatistiklere ulaşamadım, Yakup deneyebilir belki, ama Almanya'daki çok şehirli bir piyasa araştırmasında tercihler şöyle: Benzinli/Dizel 50/50 Steyşın/HB/Seda

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Yok yok korkma elimdeki fotoğraflarını yayınlamaya niyetim yok. Kimse beyaz karpuz sevmez zaten.. Kırmızı olsun ister..

• yusuf terzi
    yusuf terzi

adamlar 10 yıl kullanıp atıyorlar. renk olarak hangisi hoş duruyorsa onu seçiyorlar. biz ise kimsenin aklına gelmeyecek hesaplar yapıyoruz. 1- boya güneşe karşı dayanıklı olacak ve uzun ömürlü ol

Yanıtlama zamanı:

neyse oldu bikere...napalım ya...cok acık etme.... :) :)

Yanıtlama zamanı:

Yok yok korkma elimdeki fotoğraflarını yayınlamaya niyetim yok. Kimse beyaz karpuz sevmez zaten.. Kırmızı olsun ister.. :)

Yanıtlama zamanı:

Karpuz kabuğundan gemiler yapmak filmini izle...çok güzeldir...ozaman...

Yanıtlama zamanı:

Karpuzun kabuğunu ne yapayım ulen ben.. Onu camışlar düşünsün.. :)

PS: Seyrettim zati.

Yanıtlama zamanı:

mertol şu tata megapixele bişiler yazsana görüşünü çok merak ediyorum ciddi olarak...paylaşırsan benim için önem tşaıyor cünkü teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

Hiç anlamam.. Bilmediğim bir konu. Gelsin kullanılsın biraz zaman geçsin üzerine konuşuruz. Şimdilik kapalı kutu onlar benim için. Yazacak birşeyim olmadığı için oraya da yazmamıştım zaten.

Yanıtlama zamanı:

Hiç anlamam.. Bilmediğim bir konu. Gelsin kullanılsın biraz zaman geçsin üzerine konuşuruz. Şimdilik kapalı kutu onlar benim için. Yazacak birşeyim olmadığı için oraya da yazmamıştım zaten.

konu Tatadan cıktı...gelecekteki bu tip projelerin dünya genelinde yer bulup bulmaması...alternarif enerji kaynakları üzerine sohbet dönüyordu ondan dedim...

Yanıtlama zamanı:

Daha önce o konudaki kişisel düşüncemi ve öngörümü yazmıştım diye hatırlıyorum. Ben hiçbir zaman tamamen elektrikli araçlara sahip olacağımızı düşünmüyorum. Batarya hem pahalı hemde lityum kaynakları çinlilerin kontrolünde. Eğer çinliler dünyayı ele falan geçirip hepimizi köleleştirmezlerse pilli araba falan hikaye. Muhtemelen orada gözüken Tata'dan daha küçük otomobillerimiz belki sadece scooterlarımız olabilecek. Muhtemelende komposit olacak. Ancak bunlar sadece zenginlerde olacak.. Biz sıradan marabaların toplu taşımaya mahkum yaşayacaklarını düşünüyorum açıkcası.

Kaldı ki bugün 250 cc den 22-23 hp çok rahat alınabiliyor. (atmosferik olarak) Biraz daha kastırıp 300-400 cc aşırı beslemeli 50-60 hp motorlu 70-80 nm civarı torka sahip gene komposit malzemeden üretilmiş küçük smartcıklarımız ya da megapixelciklerimiz olabilir. Downsizing böyle devam ederse bu süreç o kadarda uzun sürmeyecek demektir. 2.0 turbolardan 1.6 lara geçtik.. Tam alışır gibi olduktan 2-3 sene sonra 1.4 ardından 1.2 şimdide 1.0 lt motorlu araçlar çıktı ortaya.. Smarttaki motor zaten 800 cc miydi neydi. Yıllardır kullanılıyor. Bir sonraki aşama 600-700 cc hacime sahip arabaları fiesta benzeri araçlarda falan görmek olur herhalde..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.