Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469426 Ortalama yakıt tüketimi olarak 0,8 km gösteriyor. Anlık Tüketim ise 0,9 L olarak yazıyor. Araç hareket ettikten sonra 0,9 L ibaresi değişiyor fakat 0,8 L/100km değişmiyor. Yanlış mı bakıyoruz acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl Solution comment_469429 Yanlis bakilan birsey yok sanki. Servise gitmenizi oneririm, normal degil bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469452 Değişmeyen ortalama tüketim ve hatalı diye düşünüyorum, değişense anlık tüketim ama yüksek görünüyor. Klima+sis farları vs. açık olsa bile anlık tüketim o kadar artmamalı bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469464 ok tusuna basılı tutup tüm değerleri sıfırlayın yine aynı olursa servise göstermekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469491 4 saat önce, Uğur Akdaş yazdı: Değişmeyen ortalama tüketim ve hatalı diye düşünüyorum, değişense anlık tüketim ama yüksek görünüyor. Klima+sis farları vs. açık olsa bile anlık tüketim o kadar artmamalı bence. Resimde de görüldüğü gibi motor soğuk.Isınana kadar yüksek olması normal.Kışın çok soğuk günlerde 1 litreden bile fazla gösterdiği oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl Yazar comment_469492 Bir saat önce, ANIL Ö. yazdı: Resimde de görüldüğü gibi motor soğuk.Isınana kadar yüksek olması normal.Kışın çok soğuk günlerde 1 litreden bile fazla gösterdiği oluyor. Yanlış anlaşıldı galiba. Mesela siz aracınız kullanırken ortalama takıt tüketimi 5-6 Litre cıvarlarında değil mi.? Araç hareket halindeyken ya da dururken ortalama yakıt tüketimi değişmez. en azından anlık olarak değişmez. İşte ben de olması gereken 5-6 litre cıvarındaki yakıt tüketimi 0,8 litre olarak gözüküyor. Sürekli değişen hareket halindeki anlık ortalama ise 0,9 litre. 0,9 litre olan anlık yakıt tüketiminde sorun yok. Fakat Ortalama yakıt tüketimi olan 0,8 litre hiç değişmiyor. İşte bu 0,8 litre neden değişmiyor. --19 dakika sonra eklendi-- 4 saat önce, Erhan GÜLER yazdı: ok tusuna basılı tutup tüm değerleri sıfırlayın yine aynı olursa servise göstermekte fayda var. OK tuşuna basılı tutunca sıfırlanıyo mu her şey ? Mayıs 9, 20188 yıl emperor tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469506 3 saat önce, ANIL Ö. yazdı: Resimde de görüldüğü gibi motor soğuk.Isınana kadar yüksek olması normal.Kışın çok soğuk günlerde 1 litreden bile fazla gösterdiği oluyor. Motor sıcaklığına hiç dikkat etmedim ama hava 22 derece gözüküyor. İlk saniyeler yükselir dediğin gibi ama sadece o kadar sonra hemen düşmesi lazım, en azından ben aracımda öyle görüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469508 1 saat önce, Baran Gül yazdı: OK tuşuna basılı tutunca sıfırlanıyo mu her şey ? Sadece ilgili yol bilgisayarı sıfırlanır. Yani işlemi Yol Bilgisayarı 1 de yaparsanız 1, 2 de yaparsanız 2. Dizel otomatiklerde daha önce de benzer sorun yaşayanlar vardı. Forumu bir araştırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20188 yıl comment_469519 Benim araçta da aynı. Arada bir sıfırla. Yani normal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469559 14 saat önce, Baran Gül yazdı: Yanlış anlaşıldı galiba. Mesela siz aracınız kullanırken ortalama takıt tüketimi 5-6 Litre cıvarlarında değil mi.? Araç hareket halindeyken ya da dururken ortalama yakıt tüketimi değişmez. en azından anlık olarak değişmez. İşte ben de olması gereken 5-6 litre cıvarındaki yakıt tüketimi 0,8 litre olarak gözüküyor. Sürekli değişen hareket halindeki anlık ortalama ise 0,9 litre. 0,9 litre olan anlık yakıt tüketiminde sorun yok. Fakat Ortalama yakıt tüketimi olan 0,8 litre hiç değişmiyor. İşte bu 0,8 litre neden değişmiyor. --19 dakika sonra eklendi-- OK tuşuna basılı tutunca sıfırlanıyo mu her şey ? Bence elektronik bir problem yazılım ile hallolur diye düşünüyorum,servise gösterin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469584 Keşke böyle yaksa yeni nesil araçlar. 100 liraya dünya yol gidilir ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın