Ahmet B. Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2018 Merhabalar,aracım 2009 focus Titanyum Kapı kolu aydınlatma uygulamasını detaylı olarak anlatmaya çalıştım.3mm düz baş turuncu renk diyot led ve buna uygun 1.6k direnç kullandım.kablo olarak 20 awg kalınlıkta çiftli kablo kullandım. Açık ve anlaşılır bir çalışma yapmaya çalıştım umarım faydalı olur Videoyu beğenmeyi unutmayınız,başka projelerde görüşmek dileğiyle. ''BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZELDİR'' 6 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren K. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Elinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş. Sürekli mi yanıyor akşam farları açınca mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet B. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Sürekli yanıyor,hat çekmeyle uğraşmamak için böyle yaptim.zaten gündüz belli bile olmuyor. ledlerin ömrünü kısaltırmı bilmiyorum zamanla göreceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 tebrikler güzel uğraşı olmuş ben beğendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Alkanoğulları Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 çok iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Ellerine sağlık çok güzel olmuş... Benim arka camlar manuel ? elektrik nasıl çekebilirim fikrin var mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Hicbir fikrim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengiz Altunbulak Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2018 Çok teşekkür ederim bu güzel paylaşım için. Oraya gelen voltaj 5volt mu 12volt mu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2018 08.08.2018 - 22:57 tarihinde, Cengiz Altunbulak yazdı: Çok teşekkür ederim bu güzel paylaşım için. Oraya gelen voltaj 5volt mu 12volt mu ? İlginize teşekkürler 12v diye tahmin ediyorum ben ölçmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap