Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2018 2.0 Bi-turbo dizel (213 ps) ile 10 ileri tam otomatik vites birleşti, amortisörler değişti ve yükseldi. "Avrupa'ya gelir mi?" "2019 ortasında." Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/ilk-ford-ranger-raptor-tanitildi/ 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Pek beğendim, ne tuhaf... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 bu makina bana bir hayal başkasına gerçek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 13 dakika önce, Cem Boneval yazdı: ne tuhaf Bi Turbo ve 10 ileri şanzıman yan yana gelince, insan bir hevesleniyor hocam, çok normal... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Bir saat önce, Osman Türkol yazdı: bu makina bana bir hayal başkasına gerçek Vergisini düşünmezsek hiç de pahalı değil. Ama nerede kullanacağız ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 9 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Vergisini düşünmezsek hiç de pahalı değil. Ama nerede kullanacağız ki. Düşündüğün şeye bak. Rize 'ye taşınırsın dağ, taş, yayla gezeriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 36 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Vergisini düşünmezsek hiç de pahalı değil. Ama nerede kullanacağız ki. Hız limitine takılmasa olur yakıtı geçtim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Okumayanlar için ufak bir video. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Etem Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2018 Amaroka en dişli rakip bu hatta daha kallavi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Dizel Raptor mu olur diyenlere cevap; Yaptık oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2018 Dizel ise Avrupa içindir diyemez miyiz? Avustralyada falan dizeller pek tutulmuyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Bu arada ABD pazarı için 2.3 litre turboşarjlı dört silindirli ve 10 ileri A/T olacak (henüz resmi olarak açıklanmadı ama böyle olacak). Dizel seçeneği şu an sadece Asya-Pasifik pazarı için duyuruldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2018 ABD'nin dizel kullanmaya başladığı günü ekonominin çöküş günü olarak kabul etmek gerekir. Öylesine umursamazlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2018 Çok güzel olmuş Performans ve tüketim verileri de aynı güzellikte olur umarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2018 Avrupa'ya 2019 yılı ortasında sunuluyor olacak, bugün duyuruldu. 213 PS, 500 Nm EcoBlue 2.0L diesel. https://anasayfa.focusclubtr.com/ilk-ford-ranger-raptor-tanitildi/ 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap