Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458714 Sorun şu arkadaşlar Arabayı çalıştırıyorum vitesi 1'e atıyorum ama hareket etmiyor bir ustaya durumu anlattım baskı balata sıyırmış değişecek dedi kesin problem bumudur bilemedim emin olamadım 1.0 ECOBOOST masraf ne kadar tutar heryerde doğru düzgün parçasıda bulunmuyor 4yere sordu parçası yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458715 Bu vakte kadar bitişini anlayamamak ilginç. Ford parçacılarına veya yetkili servislerine ulaşın fiyat/parça için. İşçilik fiyatı için de nereye götürecekseniz oraya. Arıza tespiti için de servise gidilebilir madem ustanıza güvenemediniz, size uzaksan reçete yazmak zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl Yazar comment_458717 Sorun Baskı balata değilde problem başka biyerlerde olabilir mi her zaman sürdüğüm araba çekişinde filan problem yoktu zorlama filan da yapılmadı arabayla gayet sakin sürüyorum arabayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458720 Bir saat önce, Aykut Kara yazdı: Sorun şu arkadaşlar Arabayı çalıştırıyorum vitesi 1'e atıyorum ama hareket etmiyor bir ustaya durumu anlattım baskı balata sıyırmış değişecek dedi kesin problem bumudur bilemedim emin olamadım 1.0 ECOBOOST masraf ne kadar tutar heryerde doğru düzgün parçasıda bulunmuyor 4yere sordu parçası yok Erol otoya sorabilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl comment_458770 balata pat diye bitmez önce yokuşta kaçırmaya başlar, yani devir artar ama hızlanmaz. bu önce gaza yüklenince olur vs vs. başka bir arızadan dolayı bu sorun olur mu bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458783 8 saat önce, Ozan Kar yazdı: balata pat diye bitmez Bende aynı düşüncedeydim 3-4 sene öncesine kadar fakat birden bire bittiğine birçok kez şahit oldum. Tepede kavramamasına rağmen, hiç kaçırma-sıyırma olmamasına rağmen birden bire yolda bırakan durumlar oluyor baskı-balata kaynaklı. Üretim hatası, malzeme hatası kaynaklı diyebiliriz, balata aniden dağılmaya,parçalanmaya başlıyor, balata kalınlığı olarak daha çeyrek ömründeyken bu parçalanmadan dolayı aniden yolda bırakabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458820 Bazen vites merkezi ile ilgili sorunlar da benzer sıkıntılar yaşatabiliyor. Farklı bir kaç ustaya göstermek (özellikle yetkili servise) sorun hakkında daha emin olunabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458844 7 saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı: Bende aynı düşüncedeydim 3-4 sene öncesine kadar fakat birden bire bittiğine birçok kez şahit oldum. "Bitmek" kismini detaylandirmak lazim. Alt veya ust merkez nallari dikiyor olmasin? Mekanik olarak birden bire islevsizlesmesi balatanin azalip tutmaz hale gelmesi cok manasiz ve imkansiza yakin bir durum, yanlis miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458845 Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: "Bitmek" kismini detaylandirmak lazim. Alt veya ust merkez nallari dikiyor olmasin? Mekanik olarak birden bire islevsizlesmesi balatanin azalip tutmaz hale gelmesi cok manasiz ve imkansiza yakin bir durum, yanlis miyim? 8 saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı: Üretim hatası, malzeme hatası kaynaklı diyebiliriz, balata aniden dağılmaya,parçalanmaya başlıyor, balata kalınlığı olarak daha çeyrek ömründeyken bu parçalanmadan dolayı aniden yolda bırakabiliyor. Yukarıdaki mesajda da yazdığım gibi, parçalanmadan kaynaklı arıza yaratabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458859 1 saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı: Yukarıdaki mesajda da yazdığım gibi, parçalanmadan kaynaklı arıza yaratabiliyor. Tabi okuyacak goz kalmayinca bu siralar bende... neyse... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl Yazar comment_458866 Araba şehir dışında bulunduğum bölgede oraya buraya şuraya parçacıya sorduk bulamadık 1.0 ECOBOOST motor olduğu için hiçbiryerde yok.. Usta başka biryere yakın şehire gitti parçayı almak için yarın yapacak uğraşacak bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458868 Ne parçası aradığınızı yazarsanız faydamız olabilir aksi halde biz ne yapabiliriz bulamamanız için ? Birçok parça motordan bağımsız ortak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl Yazar comment_458869 Sorun Baskı balata dedi usta.. Orijinali pahalı olduğu için yan sanayisi takılacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458871 14 dakika önce, Aykut Kara yazdı: Sorun Baskı balata dedi usta.. Orijinali pahalı olduğu için yan sanayisi takılacak Baskı-balatayı yan sanayi almasaydınız derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20188 yıl comment_458893 8 saat önce, Aykut Kara yazdı: Sorun Baskı balata dedi usta.. Orijinali pahalı olduğu için yan sanayisi takılacak Ne fiyat aldınız? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın