Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ecoboost Araba Gitmiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sorun şu arkadaşlar

Arabayı çalıştırıyorum vitesi 1'e atıyorum ama hareket etmiyor bir ustaya durumu anlattım baskı balata sıyırmış değişecek dedi kesin problem bumudur bilemedim emin olamadım 

1.0 ECOBOOST masraf ne kadar tutar heryerde doğru düzgün parçasıda bulunmuyor 4yere sordu parçası yok 

Yanıtlama zamanı:

Bu vakte kadar bitişini anlayamamak ilginç. Ford parçacılarına veya yetkili servislerine ulaşın fiyat/parça için. İşçilik fiyatı için de nereye götürecekseniz oraya. Arıza tespiti için de servise gidilebilir madem ustanıza güvenemediniz, size uzaksan reçete yazmak zor. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorun Baskı balata değilde problem başka biyerlerde olabilir mi her zaman sürdüğüm araba çekişinde filan problem yoktu zorlama filan da yapılmadı arabayla gayet sakin sürüyorum arabayı 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Aykut Kara yazdı:

Sorun şu arkadaşlar

Arabayı çalıştırıyorum vitesi 1'e atıyorum ama hareket etmiyor bir ustaya durumu anlattım baskı balata sıyırmış değişecek dedi kesin problem bumudur bilemedim emin olamadım 

1.0 ECOBOOST masraf ne kadar tutar heryerde doğru düzgün parçasıda bulunmuyor 4yere sordu parçası yok 

Erol otoya sorabilirsiniz...

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Ozan Kar yazdı:

balata pat diye bitmez

Bende aynı düşüncedeydim 3-4 sene öncesine kadar fakat birden bire bittiğine birçok kez şahit oldum.

Tepede kavramamasına rağmen, hiç kaçırma-sıyırma olmamasına rağmen birden bire yolda bırakan durumlar oluyor baskı-balata kaynaklı.

Üretim hatası, malzeme hatası kaynaklı diyebiliriz, balata aniden dağılmaya,parçalanmaya başlıyor, balata kalınlığı olarak daha çeyrek ömründeyken bu parçalanmadan dolayı aniden yolda bırakabiliyor.

Yanıtlama zamanı:

Bazen vites merkezi ile ilgili sorunlar da benzer sıkıntılar yaşatabiliyor. Farklı bir kaç ustaya göstermek (özellikle yetkili servise) sorun hakkında daha emin olunabilir.

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı:

Bende aynı düşüncedeydim 3-4 sene öncesine kadar fakat birden bire bittiğine birçok kez şahit oldum.

"Bitmek" kismini detaylandirmak lazim. Alt veya ust merkez nallari dikiyor olmasin? Mekanik olarak birden bire islevsizlesmesi balatanin azalip tutmaz hale gelmesi cok manasiz ve imkansiza yakin bir durum, yanlis miyim?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Servet Ö. yazdı:

"Bitmek" kismini detaylandirmak lazim. Alt veya ust merkez nallari dikiyor olmasin? Mekanik olarak birden bire islevsizlesmesi balatanin azalip tutmaz hale gelmesi cok manasiz ve imkansiza yakin bir durum, yanlis miyim?

8 saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı:

Üretim hatası, malzeme hatası kaynaklı diyebiliriz, balata aniden dağılmaya,parçalanmaya başlıyor, balata kalınlığı olarak daha çeyrek ömründeyken bu parçalanmadan dolayı aniden yolda bırakabiliyor.

Yukarıdaki mesajda da yazdığım gibi, parçalanmadan kaynaklı arıza yaratabiliyor. 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı:

Yukarıdaki mesajda da yazdığım gibi, parçalanmadan kaynaklı arıza yaratabiliyor. 

Tabi okuyacak goz kalmayinca bu siralar bende... neyse...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araba şehir dışında bulunduğum bölgede oraya buraya şuraya parçacıya sorduk bulamadık 1.0 ECOBOOST motor olduğu için hiçbiryerde yok.. Usta başka biryere yakın şehire gitti parçayı almak için yarın yapacak uğraşacak bakalım 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorun Baskı balata dedi usta.. Orijinali pahalı olduğu için yan sanayisi takılacak 

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Aykut Kara yazdı:

Sorun Baskı balata dedi usta.. Orijinali pahalı olduğu için yan sanayisi takılacak 

Baskı-balatayı yan sanayi almasaydınız derim...

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Aykut Kara yazdı:

Ne fiyat aldınız?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.