Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49357 Sadık Taşyürek'in konusudur, kendi açmıştır fakat üyeliğini sildirdiği için başlığı devam ettiriyoruz. arkadaşlar, komşu forumdaki bir arkadaşımdan esinlenerek ebay dan yeni klima düğmelerini aldım ve bu gün fırın düğmesini andıran düğmeleri yenisi ile değiştirdim. Sizlerinde beğeneceğinizi düşünüyorum... Klima düğmelerinin linki: http://www.ebay.com/itm/Refitting-FORD-FOCUS-A-C-HEAT-CONTROL-KNOBS-/320838963266?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4ab37e1042#ht_4678wt_982 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49359 sanki hafif volkswagen i andırmış sanki ..Ama güzel olmuş ..güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl Yazar comment_49362 Ben çok muazzam buldum, tebrik ediyorm Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49363 Bence süper olmuş. CD çaların ses düğmesi ile de uyumlu.. Güle güle kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49366 bu işler beyeni meselesi siz beyendikten sonra..hayırlı olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49367 sanki hafif volkswagen i andırmış sanki ..Ama güzel olmuş ..güle güle kullanın. evet haklısınız, teşekkür ederim. Ben çok muazzam buldum, tebrik ediyorm teşekkür ederim. Bence süper olmuş. CD çaların ses düğmesi ile de uyumlu.. Güle güle kullan. teşekkür ederim Mertol bey. böyle küçük ayrıntılar arabanın çehresini büyük ölçüde değiştirebiliyor ve aracın havasını değiştiriyor. benim de çok hoşuma gitti... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49372 Valla ben arabanın klima düğmelerine gıcık olduğum için bana güzelde gelmiş olabilir. Ama bence hala güzel gözüküyorlar. Kaliteleri konusunda birşey diyemem tabi. Daha iyisi oalbilirmi? Her zaman olabilir. Bu arada adımın arkasına "bey" eklemezseniz memnun olurum. He amacınız küfür etmekse daha açık yazın Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49373 Güzel olmuş Sadık abi Yerinde bir uygulama Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49376 Bence güzel ve uyumlu olmuş.sizde memnun kalırsınız umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49378 Valla ben arabanın klima düğmelerine gıcık olduğum için bana güzelde gelmiş olabilir. Ama bence hala güzel gözüküyorlar. Kaliteleri konusunda birşey diyemem tabi. Daha iyisi oalbilirmi? Her zaman olabilir. Bu arada adımın arkasına "bey" eklemezseniz memnun olurum. He amacınız küfür etmekse daha açık yazın tamam Mertol bey, pardon Mertol teşekkür ederim. yeni düğmeler sizinde vurguladığınız gibi aynı zamanda teybin düğmesiyle de uyumlu olduğu için güzel orijinal bir görüntü oluşturdu. Güzel olmuş Sadık abi Yerinde bir uygulama teşekkür ederim Mert, Sağolasın. siz genç arkadaşlardan görüp öğrendiklerimiz sayesin de bizlerde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49379 elinize sağlık gerçekten güzel olmuş. Düğmeler biraz kaba gibi göründü gözüme belki resimdendir. Ama genede güzel görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201214 yıl comment_49450 On numara olmuş. Elinize sağlık. Güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201214 yıl comment_49468 Güle güle kullan... Tek çekincem düğmeler yuvarlak ve çentiği küçük olduğu için bir bakılta pozisyonu seçememe ve bu yüzden sürüş esnasında ayarın dikkat dağıtma olasılığı. Ama estetik olarak başarılı olduğundan bunu sineye çekmek lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın