Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ÖzkanYENİGÜN

Üye
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

ÖzkanYENİGÜN Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ADANA
  • Arabam:
    2010 Focus Coll. TDCI
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

766 profil görüntüleme

ÖzkanYENİGÜN's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

30

Toplam Beğeni

  1. Evet bunlar tamamen arabanın aerodinamik yapısından kaynaklanıyor ki,, hemen hemen yeni çıkan tüm model araçlarda o bölgeye koruma atılıyor..
  2. * Başlıkta da açık şekilde yazdığım gibi bugün aracımın kumandasının pilini bitti düşüncesiyle değiştirdim..Olayın aslını pili değiştirdikten sonra çalışmayan kumandayı görünce anladım..Genelde site dış kapısının otomatik kapı kumandasını aracımın içinde küllüğün yanında muhafaza ederim.Bu durum araçımın kumandasının( anahtarlık) frekansının karışmasına ve sonrasında çalışmamasına neden olduğunu bir iki araştırmadan sonra anladım.. Sonuç olarak araçımın kumandasının çalışması için tekrar programlanmasına gerek oldu.. . * Programlamayı şöyle yapıyoruz; Anahtarımızı 6 saniye içerisinde 0( sıfır ) konumundan II konumuna 4 kez getirip bip sesi gibi bi ses duyduktan sonra , tekrar 0 (sıfır) konumuna alıyoruz ve anahtarı çıkarmadan herhangi tuşa basıyoruz ve tekrar II konumuna getiriyoruz.
  3. Bir çok arkadaş değişik yorum getirmiş ama malesef bu focus ta kronik bi rahatsızlık..Tamamen ön tekerden gelen taş parçaçıklarının eseri. Lokal boya ve kaput koruma da kullanılan veya cam filmi ile oranın kaplanması bir nebze de olsa sorunu çözecektir..2. yol ise özellikle toyota da olduğu gibi ön tekere paçalık takılması.
  4. Ford la uzun zaman geçirirseniz olacağı bu .
  5. * Kumandanın kapama dümesine 1. defada bastığınızda arabanın kapıları kitlenir..2. defa 3 sn basılı tuttuğunuzda açık olan tüm camlar otomatik kapanır..Aynı şekilde kumanda üzerindeki açma düğmesine 1. basışta kapılar 2. basışta 3 sn basılı tutunca tüm camlar açılır... * Radyo açıkken 6 ve 3 tuşlarına aynı anda basılı tutarsanız test modunda hoparlörleri teker teker dener ... * Yine kumandanın açma ve kapama tuşlarına aynı anda 3 5 sn basılı tutulur --- kumandadan açma tuşuna bastığınızda ilk seferde sadece sürücü kapısı ,2. kez açma tuşuna bastığınızda diğer kapılar açılır.. The End...
  6. Ford incelik anlamında gerçketen sınıfının gerisinde bence...Mesala sileccek suyu gelmeden silecekler calışmaya başlıyor..biraz geçikmeli çalışsa iyi olacaktı..bunun gibi nice ayrıntı var eksik olan..40 Bin tl lik araçta orta tavan aydınlatması yok mesala ayıp artık bunu da opsiyon olarak koymayın daha....Ses olayını açmıyorum bile...( Akvaryum hortumuyla dönünce kapı fitillerini (16 metre gitti bu arada) biraz da olsa ses azaldı sanki. ...v.s..Ama yinede seviyorum aracımı...
  7. 1. Kredi kartınızın internet şubesine girilir. 2. Sanal kart oluşturulur.(limiti düşük tutarsanız aklınızda süpheler azalır) 3. Paypal a üye olunur. ( sanal kart bilgileri girilerek) çoğu satıcı paypal üzerinde satış gerçekleştiriyor. 4. ebay a chrome kullanılarak üye olunur..Tarayıcı chrome seçmemizdeki neden sayfayı türkçeye çevirmesi. 5. ve alışveriş gerçekleştirilir. 6. Yalnız getirteceğiniz ürünün gümrüğe takılıp takılmayacağını önceden araştırın.yoksa bayağı masraflı oluyor. 100 $ ve üzerinde vergi alınıyo diyolar ama iyi araştırmak lazım.Yılbaşı ve bayramlarda bu oran artıyor. Umarım alışveriş yapacaklar için yararlı olur.. Konuyu nereye açacağımı bilemedim..
  8. Adam yazmış zaten yolu göstermez die ....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.