Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uzaktan Kumanda Pili Değişimi ve Sonrasında Kumandanın Programlanması


ÖzkanYENİGÜN

Önerilen Mesajlar

* Başlıkta da açık şekilde yazdığım gibi bugün aracımın kumandasının pilini bitti düşüncesiyle değiştirdim..Olayın aslını pili değiştirdikten sonra çalışmayan kumandayı görünce anladım..Genelde site dış kapısının otomatik kapı kumandasını aracımın içinde küllüğün yanında muhafaza ederim.Bu durum araçımın kumandasının( anahtarlık) frekansının karışmasına ve sonrasında çalışmamasına neden olduğunu bir iki araştırmadan sonra anladım..

Sonuç olarak araçımın kumandasının çalışması için tekrar programlanmasına gerek oldu.. .

* Programlamayı şöyle yapıyoruz;

Anahtarımızı 6 saniye içerisinde 0( sıfır ) konumundan II konumuna 4 kez getirip bip sesi gibi bi ses duyduktan sonra , tekrar 0 (sıfır) konumuna alıyoruz ve anahtarı çıkarmadan herhangi tuşa basıyoruz ve tekrar II konumuna getiriyoruz.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaw dün buradan yeni bir şey öğrendim anahtardan bagaj açma düğmesine 2 sefer basınca bagaj açılıyormuş :D programlamayı da burada öğrenmiş olduk pil bayağı zayıfladı benimkinin de değiştirmem gerekiyor,bu bilgiyle sorun yaşamadan hallederim artık.Paylaşım için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...
  • 8 ay sonra...

arkadaşlar aracım 2011 focus 2.5 anahtarsız çalıştırmalı.

dün akşam aracımı kitledikten sonra tekrar açmak zorunda kaldım ama uzaktan kumandadan açamadım. ama araç power tuşundan çalışıyor. bugün kumandanın piline baktırdım. pilde sorun yok dediler ama ben yinede pilini değiştirdim. şu an hala kumandadan kapıları açamıyorum. yedek anahtarıda bulamıyorum... kumandanın kodlanması gerekiyormuş ama internette anahtarsız çalıştırmalı araçta kodlama nasıl yapılır bulamadım. ford serviside bir kodlamaya 60 tl fiyat istiyor. eğer kumanda bozuldu ise yenisi için 400 tl istiyor. bu açıkca soygunculuk. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

arkadaşlar aracım 2011 focus 2.5 anahtarsız çalıştırmalı. dün akşam aracımı kitledikten sonra tekrar açmak zorunda kaldım ama uzaktan kumandadan açamadım. ama araç power tuşundan çalışıyor. bugün kumandanın piline baktırdım. pilde sorun yok dediler ama ben yinede pilini değiştirdim. şu an hala kumandadan kapıları açamıyorum. yedek anahtarıda bulamıyorum... kumandanın kodlanması gerekiyormuş ama internette anahtarsız çalıştırmalı araçta kodlama nasıl yapılır bulamadım. ford serviside bir kodlamaya 60 tl fiyat istiyor. eğer kumanda bozuldu ise yenisi için 400 tl istiyor. bu açıkca soygunculuk. 

 

herkese iyi haftalar dilerim.

 

bu sabah benimde başıma geldi kumandadan kapıları açıp arabaya bindiğimde sarı mesaj ışığı yanıp " uzaktan kumandanın pili zayıf" hatası verdi, pili değiştireceğim fakat sonrasını nasıl kodlayacağım bilemedim.

bendede anahtarsız çalıştırma var siz nasıl yaptınız bilgi verebilir misiniz.

 

teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bendede pil zayıf uyarısı verdi. pili değiştirdim herhangi bir kodlama falan yapmadım. hata mesajı kalktı


o da bir şey mi? ben açma tuşuna uzun süre basınca bütün camları ve sanroofu kapama tuşuna uzun basınca da bütün açık camları kapadığını keşfettim :P

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bendede pil zayıf uyarısı verdi. pili değiştirdim herhangi bir kodlama falan yapmadım. hata mesajı kalktı

 

Lütfen üyeliğinizi tamamlayınız. (BKNZ: özel mesajlar)

Aksi durumda forumda ileti yazamayacaksınız.

Kurallara uyduğunuz için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.