Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

ilkay Havan

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. arkadaşlar aracım 2011 focus 2.5 anahtarsız çalıştırmalı. dün akşam aracımı kitledikten sonra tekrar açmak zorunda kaldım ama uzaktan kumandadan açamadım. ama araç power tuşundan çalışıyor. bugün kumandanın piline baktırdım. pilde sorun yok dediler ama ben yinede pilini değiştirdim. şu an hala kumandadan kapıları açamıyorum. yedek anahtarıda bulamıyorum... kumandanın kodlanması gerekiyormuş ama internette anahtarsız çalıştırmalı araçta kodlama nasıl yapılır bulamadım. ford serviside bir kodlamaya 60 tl fiyat istiyor. eğer kumanda bozuldu ise yenisi için 400 tl istiyor. bu açıkca soygunculuk.
  2. fotoğraf arkadaşın telefonunda aldığımda paylaşırım. sanayide 500-600 civarında fiyat çıkardılar. ford servisindede 750 civarı masraf çıkardılar. kaskomu (groupama) yapan kişi ile konuştum. %50 hasarsızlık indirimin var yıllık ilk hasarda bunun (hasara bağlı olarak) %10 ile %20 düşerler dedi. seneyede 700 yerine 1100 civarında ödersin deyince kaskodan yapılmasına karar verdim.
  3. Arkadaşlar cuma günü sivas ta toptancılar çarşısının yakınlarına bıraktım. iftardan sonra orucu açtıktan sonra geldiğimde kimin vurduğunu bilmediğim kimsenin görmediği biri sağ arka lambaların orayı kırmış ve sağ arka tampon içine çökerek tamponu yerinden sökmüş. cumartesi günü ford servisine götürdüm ve kaskodan yapılması için bıraktım. kasko evraklarını ehliyet ruhsat fotokopileriyle birlikte trafik sigortasınında fotokopisinide aldılar. arkadaşlarımın çoğu kasko evrağı olduğunda trafik sigortası evrağına gerek olmadığını söylediler. trafik sigortasındanda işlem de yapılacakmı?
  4. arkadaşlar enjektör temizleyici yada mazot katkısı gibi bişey kullanırsanız würth den şaşmayın. bizim buralar heleki kangal çok soğuk olduğu için her depoya yarım şişe würth atıyorum. hiç zorlanma yapmıyor.
  5. arkadaşın arabasında deneme fırsatımız oldu tamir kitini ama şunu söylemek gerekirki tıraş köpüğü gibi birşey ve tekerleği 1 saat içinde tamir ettirip temizlemen lazım yoksa lastiğe iç tarafından işliyor ve lastiğin yapısını görülür derecede bozabiliyormuş. (michelin pirelli ve goodyear bayilerinin hepsi bunu diyor)
  6. Bence araçlarda bir canlı gibi yiyeceğini temiz ve alıştığı şeyden vermezsen huysuzlaşırlar. başıma benimde bir kere geldi sivas istanbul yolunda küheylana alışık olmadığı bir mazot aldım 30 km sonra çekişten aniden düştü. opeten alınca kendine geldi.
  7. benimde michelin marka lastiğim yarılmıştı. en iyisi yer kaplamadığından dolayı ince lastik öneririm birde normal patlamalarda bile tamir kitleri lastiğe zarar veriyor.
  8. Arkadaşlar arama bölümünden arattırdım ama bulamadım, eğer açıldıysa affedin. İstanbulda tercihen avrupa yakasında güler yüzlü, ilgili sizin önerebileceğiniz bir servis varmı. 45bin bakım zamanı geldi.

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.