Aydın Barut Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 5 ay önce 0 km 2011 Focus Collection dizel aldım.Duyduğuma göre bu araçlarda pek bilinmeyen özellikler varmış.Daha yeni olduğu için bende pek karıştırıp kurcalamak istemedim burda bilen arkadaşlarıma sorayım dedim.Bu araçların bilinmeyen özellikleri nelerdir acaba ben bir kaç tane öğrendim - kumandadan camları açıp kapatma gibi acaba follow me özelliği falan da varmıdır çok sevdiğim bir özellik bilen arkadaşlarımdan cevap bekliyorum. Birde malum collection larda 6000cd diye bir cd çalar mevcut ve bu track tan başka şarkı çalmıyor.Bunu mp3 yapabilirmiyiz? Hepinize iyi günler diliyorum cevap yazan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakan Terzi Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 bendede aynı araç var kardeşim ne yazıkki follow me yok eski modellerde var ama bizimkilerde yok saçmalık bende sinir olmuştum bu duruma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Göz geçirmenizde fayda görüyorum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 * Kumandanın kapama dümesine 1. defada bastığınızda arabanın kapıları kitlenir..2. defa 3 sn basılı tuttuğunuzda açık olan tüm camlar otomatik kapanır..Aynı şekilde kumanda üzerindeki açma düğmesine 1. basışta kapılar 2. basışta 3 sn basılı tutunca tüm camlar açılır... * Radyo açıkken 6 ve 3 tuşlarına aynı anda basılı tutarsanız test modunda hoparlörleri teker teker dener ... * Yine kumandanın açma ve kapama tuşlarına aynı anda 3 5 sn basılı tutulur --- kumandadan açma tuşuna bastığınızda ilk seferde sadece sürücü kapısı ,2. kez açma tuşuna bastığınızda diğer kapılar açılır.. The End... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 özkan bey radyo ve sürücü camı hakkındaki bilgileriniz beni bir yaşıma daha soktu teşekkürler:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aydın Barut Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 evet Özkan Bey gerçekten çok teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Ford la uzun zaman geçirirseniz olacağı bu . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 özkan bey radyo ve sürücü camı hakkındaki bilgileriniz beni bir yaşıma daha soktu teşekkürler:) evet Özkan Bey gerçekten çok teşekkür ederim Beni utandırmayın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uğur Aras Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 follow me var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin Çalışkan Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 follow me var mı? Var kardeşim... Aracı stop ettikten sonra araçtan inerken sellektör yaparsan farlar 30saniye açık kalır.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulent Sevimli Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 comfort da var mı bu özelikler Link to comment Share on other sites More sharing options...
engin yapmış Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 arac hareket ettiğinde kapılar otomatık kıtlenme varmı varsa nasıl ayarlanıyo arkadaslar. comfort da var mı bu özelikler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engin Uzunoğlu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 arac hareket ettiğinde kapılar otomatık kıtlenme varmı varsa nasıl ayarlanıyo arkadaslar. F3 te yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
engin yapmış Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 adaşım f2,5 benımkı denedım bugu tekrar olmadı.kontak acık halde uckere ac kapa yapılıyomus kapı kılıdınden sonra kontak kapanıp kumandadan aynı ıslem yapılıp kontak acılması gerekıyomus acıldıgında ıkaz sesı calması lazımmıs ama olmadı. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cengiz özdemir Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Peki bu kumandadan acma dugmesine tek basışta sadece ön kapı acılmasını nasıl iptal edicez denedim acma dugmesinde sadece surucu kapısı acılıyo diğer kapılar 2. Basmada acılıyo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts