Yakup Ç. A. Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Peki bu kumandadan acma dugmesine tek basışta sadece ön kapı acılmasını nasıl iptal edicez denedim acma dugmesinde sadece surucu kapısı acılıyo diğer kapılar 2. Basmada acılıyo Lütfen üyeliğinizi size gönderilen özel mesaj'a tamamlayın aksi halde üyelik iptal edilecektir. Kitapçığınızda bu bilgi varsa düzeltilir yoksa olmaz. Bana sorarsanız böyle kalsın özellikle büyük şehirlerde olası kapkaç vb şeylerde sadece sizin kapınız açılacağı için güvenlik daha üst seviyede kalacaktır. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Özgür Çelebi Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Bu bilinmeyen bir özellik mi bilmiyorum ama, araçla 1 saat kadar aralıksız yol gittikten sonra kapılar açık olsa bile bagaj kapağı dışardan açılmak istendiğinde kapalı oluyor. ( Bu yüzden sürekli alışveriş merkezlerinde sorun oluyor, unutuyorum ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eren K. Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 52 dakika önce, Özgür Çelebi yazdı: Bu bilinmeyen bir özellik mi bilmiyorum ama, araçla 1 saat kadar aralıksız yol gittikten sonra kapılar açık olsa bile bagaj kapağı dışardan açılmak istendiğinde kapalı oluyor. ( Bu yüzden sürekli alışveriş merkezlerinde sorun oluyor, unutuyorum ) 1 saate gerek yok, sanırım belli hız üstüne çıkınca kilitliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts