Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2012 Sadık Taşyürek'in konusudur, kendi açmıştır fakat üyeliğini sildirdiği için başlığı devam ettiriyoruz. arkadaşlar, komşu forumdaki bir arkadaşımdan esinlenerek ebay dan yeni klima düğmelerini aldım ve bu gün fırın düğmesini andıran düğmeleri yenisi ile değiştirdim. Sizlerinde beğeneceğinizi düşünüyorum... Klima düğmelerinin linki: http://www.ebay.com/itm/Refitting-FORD-FOCUS-A-C-HEAT-CONTROL-KNOBS-/320838963266?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4ab37e1042#ht_4678wt_982 12 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 sanki hafif volkswagen i andırmış sanki ..Ama güzel olmuş ..güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Ben çok muazzam buldum, tebrik ediyorm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Bence süper olmuş. CD çaların ses düğmesi ile de uyumlu.. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Ellerinize sağlık çok güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 bu işler beyeni meselesi siz beyendikten sonra..hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 sanki hafif volkswagen i andırmış sanki ..Ama güzel olmuş ..güle güle kullanın. evet haklısınız, teşekkür ederim. Ben çok muazzam buldum, tebrik ediyorm teşekkür ederim. Bence süper olmuş. CD çaların ses düğmesi ile de uyumlu.. Güle güle kullan. teşekkür ederim Mertol bey. böyle küçük ayrıntılar arabanın çehresini büyük ölçüde değiştirebiliyor ve aracın havasını değiştiriyor. benim de çok hoşuma gitti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Valla ben arabanın klima düğmelerine gıcık olduğum için bana güzelde gelmiş olabilir. Ama bence hala güzel gözüküyorlar. Kaliteleri konusunda birşey diyemem tabi. Daha iyisi oalbilirmi? Her zaman olabilir. Bu arada adımın arkasına "bey" eklemezseniz memnun olurum. He amacınız küfür etmekse daha açık yazın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Güzel olmuş Sadık abi Yerinde bir uygulama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Bence güzel ve uyumlu olmuş.sizde memnun kalırsınız umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Valla ben arabanın klima düğmelerine gıcık olduğum için bana güzelde gelmiş olabilir. Ama bence hala güzel gözüküyorlar. Kaliteleri konusunda birşey diyemem tabi. Daha iyisi oalbilirmi? Her zaman olabilir. Bu arada adımın arkasına "bey" eklemezseniz memnun olurum. He amacınız küfür etmekse daha açık yazın tamam Mertol bey, pardon Mertol teşekkür ederim. yeni düğmeler sizinde vurguladığınız gibi aynı zamanda teybin düğmesiyle de uyumlu olduğu için güzel orijinal bir görüntü oluşturdu. Güzel olmuş Sadık abi Yerinde bir uygulama teşekkür ederim Mert, Sağolasın. siz genç arkadaşlardan görüp öğrendiklerimiz sayesin de bizlerde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 elinize sağlık gerçekten güzel olmuş. Düğmeler biraz kaba gibi göründü gözüme belki resimdendir. Ama genede güzel görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 başarılı bir çalışma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2012 On numara olmuş. Elinize sağlık. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Güle güle kullan... Tek çekincem düğmeler yuvarlak ve çentiği küçük olduğu için bir bakılta pozisyonu seçememe ve bu yüzden sürüş esnasında ayarın dikkat dağıtma olasılığı. Ama estetik olarak başarılı olduğundan bunu sineye çekmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap