Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yakup Ç. A., başlığı Sifirurunler.com - Sifirurun.net - Dijital444.com - Kampanya444.com - Arabamshop.com - Projeksiyonal.com - Cepkampanya.com Doğuş Akademi Yayıncılık Ltd.Şti. Hakkında olarak değiştirdi
  • Yanıt 56
  • Görüntüleme 19,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Şenol Doğan
    Şenol Doğan

Merhaba, Ben de bu sitelerden birinde ( hemenavantaj.com) alış veriş yapmaya niyetlenmiştim, öncesinde küçük bir araştırayım siteyi dedim ve burayı gördüm. Hayırlı bir iş yapmışsınız. Teşekkür et

• Ersoy hastanesinin karşısı. Ama sanki onun karşısı iş merkeziydi. Orada vardır 100 tane ofis.   Polis istese 2 saatte yakalar hepsini..

• @Yakup Çağatay parayi alabilecegini biliyorsun di mi? Bankayla iletisime gecin, supheli islem formu doldurup ekine bu dokumanlari koyun. 3-5 ayi bulabilir ama para odenir diye umuruyorum.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yine yukardakiler kapandı, yenileri geldi. Tekrar dikkat dikkat.

https://sifirurun.net

https://arabamshop.com

https://projeksiyonal.com

https://cepkampanya.com

Screen Shot 2018-04-03 at 23.30.34.png

Screen Shot 2018-04-03 at 23.30.16.png

Screen Shot 2018-04-03 at 23.30.12.png

Screen Shot 2018-04-03 at 23.30.06.png

Tema hepsinde ayni hazir paket. Isim değiştir. Yapiştir sür piyasaya web sitesini. Kime ne tuttururlarsa, yeter.. yazik dediğin gibi dikkatli olmak lazim. Bilinmedik siteden alişveriş yapmamak lazim iyice araştirmadan..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maalesef mağdurlar çıkıyor yine, mutlaka azaltmaya sebep olmuşuzdur lakin önce arama yapmayan çıkıyor illa ki :( 

İlgili arkadaşı aradım iki kere, bize tebligat gelince size paranızı yollarız deyip oyaladı :D Babama da arattım 23 Nisan'dan sonra arayın deyip duruyor özetle sallıyor yani bizi :) İcraya veriyoruz bu hafta, kendi isteyerek vermeyecek parayı.

Bunlar yeni mağdur yazıları ve aşağıdaki bizim THH sonucu.

THH Sonuc.jpeg

THH Sonuc2.jpeg

Screen Shot 2018-04-21 at 13.11.38.png

Screen Shot 2018-04-21 at 13.11.29.png

Screen Shot 2018-04-21 at 13.11.11.png

https://hickacmaz.com

Screen Shot 2018-05-17 at 01.32.21.png

• Yakup Ç. A., başlığı Sifirurunler.com - Sifirurun.net - Dijital444.com - Kampanya444.com - Hickacmaz.com - Projeksiyonal.com - Cepkampanya.com Doğuş Akademi Yayıncılık Ltd.Şti. Hakkında olarak değiştirdi
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

amazon tr ile test denemelerine başladık kısa sürede n11 gg, hepsiburada ve diğer sitelerdeki mağdurların artık mağdur olmayacağı alıcı tarafında duran sistem geliyor.

biz satıcı olarak amazondan çok çektik ama olması gereken bir zorunluluk, ortam aldatmaya çok müsait

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Ben de bu sitelerden birinde ( hemenavantaj.com) alış veriş yapmaya niyetlenmiştim, öncesinde küçük bir araştırayım siteyi dedim ve burayı gördüm. Hayırlı bir iş yapmışsınız. Teşekkür etmek istedim. Umarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Şenol Doğan yazdı:

Merhaba,

Ben de bu sitelerden birinde ( hemenavantaj.com) alış veriş yapmaya niyetlenmiştim, öncesinde küçük bir araştırayım siteyi dedim ve burayı gördüm. Hayırlı bir iş yapmışsınız. Teşekkür etmek istedim. Umarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür.

Teşekkürler, ne mutlu ? 

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba ben bu kişiden 7 bin tl lik fotokopi makinası sipariş ettim ama dolandırıldım.

dava açtım dava sonuçu bu şahsı biz bulamıyoruz dediler.

bana yardımcı olurmusunuz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
46 dakika önce, Atilla Demir yazdı:

merhaba ben bu kişiden 7 bin tl lik fotokopi makinası sipariş ettim ama dolandırıldım.

dava açtım dava sonuçu bu şahsı biz bulamıyoruz dediler.

bana yardımcı olurmusunuz.

Ne yapabiliriz ki ? Geçmiş olsun size de.

Yanıtlama zamanı:

Listede var mı, ben de ekleyeyim.: www.hepsidijital.com

Eskiden alışveriş yaptığım bir yerdi. Evdeki küçük tv'nin uydu alıcısı bozulunca, ucuz diye buradan uydu alıcı sipariş ettim (2-3 ay önce). Bugün yarın dediler, ama göndermediler. Telefonları fake, cevap veren yok (ki eskiden konuştuğum da olmuştu). Eskiden sabit adresleri vardı hatta (Karaköyde, google maps'den çıkar). Taşınmışlar, ama nereye belli değil. Burayı görünce acaba dedim, şikayetvar'dan kontrol edeyim dedim. Meğer benim gibi daha çokları, hem de ne çokları varmış, üstelik şikayetlerin bayağı uzun bir geçmişi var. Buna rağmen, site halen aktif. Ben de halen üye görünüyorum, hesabıma girebiliyorum, ama aldığım ürün kaybolmuş.

Yanıtlama zamanı:

bugün gitmediğimiz görmediğimiz yerlerden cezalar yediğimizi öğrendik. sistem dolandırıcılık üzerine kurulmuş. devlet destekli dolandırıcılık üstelik

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arabamshoptan sipariş vermiştim tabi gelmemişti tüketici hakem heyeti para iadesi verdi ama muhatab buldular mı bilmiyorum  Ayrıca savcılık şikayetimden haber yok. Muhtemelen onlarda muhatab bulamadılar 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.