okan ali Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2017 Focus mca aracimin kornasi önce yariya düştü sesin seviyesi. Bu günde ise tamamen gitti diyebilirim.. Hafiften zink zink eder gibi geliyor içerden bile duyulmuyor.. Sorunu zormudur ? Birde garantiye girermi ? ( geçen su dolmuş çukura düştüm ondan olmuş olabilirmi sağ tarafdan ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Sudan dolayı olabilir. Ne kadar oldu suya gireli? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 5 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sudan dolayı olabilir. Ne kadar oldu suya gireli? 1 hafta oldu abi ama sanirim ondan önce sesi azalmişti diye hatirliyorum. Emin değilim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Kuruyunca belki düzelir diyecektim ama baya zaman geçmiş . Servise bı uğra o zaman. Pek ihtimal vermiyorum ama sigortasını da kontrol edebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2017 Kornanıza su kaçmış büyük ihtimal.Her kış benim focus 2 nin korna gidiyor.Dediğiniz gibi sesi kısılıyor.Birkaç gün sonra çalmaya başlıyor.Ama bozuk çalıyor malesef.Daha önce 2 kere değiştirildi kornası.Yine su kaçıp bozulmaya devam etti.Artik öyle kullanıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Okan, yeni bir tofaş/opar marka alıp takıyorsun, çünkü en güzel sesi o veriyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Okan, yeni bir tofaş/opar marka alıp takıyorsun, çünkü en güzel sesi o veriyor ? Hocam aşk olsun ben tofaşcımıyım ya Fordcuyum ben orjinal harici takırmam.. O değilde garantiye girer mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Bir saat önce, okan ali yazdı: Hocam aşk olsun ben tofaşcımıyım ya Fordcuyum ben orjinal harici takırmam.. O değilde garantiye girer mi Korna garantiye girmez biir Tofaşcımıyım tabirinin anlamı yok ikii En iyi çalan korna gerçekten opar buda üüççç Sonuç; şaka yapmıyorum, ciddiyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 43 minutes ago, Gürkan Çakıroğlu said: Korna garantiye girmez biir Korna garantiye giriyor, tecrubeyle sabit. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: Korna garantiye giriyor, tecrubeyle sabit. Ben Okan'ın kornayı garantiye sokmuyorum ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 7 minutes ago, Gürkan Çakıroğlu said: Ben Okan'ın kornayı garantiye sokmuyorum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben Okan'ın kornayı garantiye sokmuyorum ? "daaalın layn" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Bi şahsuvaroğlu yolu gözüktü bana anlaşıldı 30 km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 1.Okan geçmiş olsun. 2.Okan sat o arabayı en iyisi. 3.Korna garantiye giriyor. Benim eski C4 de bozulmuş ve garanti kapsamında değişimi yapılmıştı. (Ama yıl 2009 idi. Sonra kural değişti ise bilmiyorum.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 (düzenlendi) Servise başvurdum. Kornaniz değişicek garantiden beyfendi dediler. Peki o zaman diyerek siparişi geçen arkadaş, ertesi gün arabayi getirin dedi.. Gittim biraktim öglen gel abi dedi onada olur dedim. Biraktim arabayi tabanvay dükkana döndüm.. öglen aradi muhterem yetkili E beyfendi arabada bi sag bi sol korna varmiş biz sag geçtik sipariş sizin sol bozulmuş, gel arabani al yarin bi daha gel Gülümseyerek arabami alip geldim. Yarin bi daha giďecez bakalim. Tek seferde halledebilecekler mi.. reklamin iyisi kötüsü olmaz demişler.. ümraniye ford nuray bayisi kendileri.. ( olurda kornaniz bozulursa aklinizda olsun diye yaziyorum ) Dip not direksiyon simit soyulma başvurusu yaptim. Oda ret yedi. Ret belgesiyle tüketici hakem heyetine başvurucam.. Aralık 27, 2017 okan ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
okan ali
Focus mca aracimin kornasi önce yariya düştü sesin seviyesi. Bu günde ise tamamen gitti diyebilirim..
Hafiften zink zink eder gibi geliyor içerden bile duyulmuyor..
Sorunu zormudur ? Birde garantiye girermi ?
( geçen su dolmuş çukura düştüm ondan olmuş olabilirmi sağ tarafdan )
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap