Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474590 doğan görünümlü şahinlerde bu çalıyormuş şu sıralar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474599 ben müşahade ediyorum bizzat bu çalıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474610 34 dakika önce, H. Cenk yazdı: ben müşahade ediyorum bizzat bu çalıyor ? güzel şarkıymış çalınca ofisteki arkadaşlar başladılar un dos tires demeye. aha bende şahinci oldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474802 Bu tar muzik serverlere orta ustu kulaklikla dinlemelerini oneririm --2 dakika sonra eklendi-- 29.06.2018 - 15:49 tarihinde, Cenk Demirel yazdı: Bende dinliyorum bu hanim kizi. Gecenlerde bir arkadasimin ilginc bir yorumu oldu: "Bu kizin cikardigi seslerin yarisi hava, sanki ses degil hava duyuyoruz dedi" Cok gulmustuk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474832 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bende dinliyorum bu hanim kizi. Gecenlerde bir arkadasimin ilginc bir yorumu oldu: "Bu kizin cikardigi seslerin yarisi hava, sanki ses degil hava duyuyoruz dedi" Cok gulmustuk. Oldukça tiz bir sesi var hanım efendinin. Özellikle bazı şarkılarında daha fazla belli oluyor ki bazen ben de acaba şuan söylemiyor mu falan oluyorum. Ama kaliteli iş yapıyor. En azından bizim milletin son yıllarda ki kalitesiz yerli sanatçıların yaptığı müziklere ne kadar hayran olduğunu düşünürsek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20188 yıl comment_475102 Synthwave tarzı, 80'lerin elektronik müzik tınılarının günümüze uyarlanmış hali.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20188 yıl comment_475650 Açılın kombo yapıcam..... (bir ara şarkı sözlerini ezberlemeye çalışmıştım, sonuç hüsran tabi) Bu komboyu şu şarkıyla bitireyim, yoksa tavukları pişirmişem tadında devam edecek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın