Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20179 yıl comment_415985 @Alperen G. 3 yaş öncesinde tv tablet telefon kullandırmıyoruz lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20179 yıl comment_415986 Yalnız ben bu Niloya ve Saşa ya gıcık oluyorum. Niloya mükemmel, Saşa ukala. Ha bir de Pepe var ki kafası gövdesinin iki katı. En güzeli Rafadan Tayfa Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20179 yıl comment_415987 Yalnız ben bu Niloya ve Saşa ya gıcık oluyorum. Niloya mükemmel, Saşa ukala. Ha bir de Pepe var ki kafası gövdesinin iki katı. En güzeli Rafadan Tayfa [emoji4] Şaşa'yı ilk defa duyuyorum.. pepee samimiyetsizlik abidesi, cıvık müdürüm afedersin.. rafadan tayfa iyidir.. bulut ve maysa var o çok iyi.. ama niloya favorimiz.. [mention=1189]Alperen G.[/mention] 3 yaş öncesinde tv tablet telefon kullandırmıyoruz lütfen [emoji4] Tv'yi kullandırtmıyoruz, sadece izliyor.. bi de ona engel olabilecek ebeveynin ellerinden öprerim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20179 yıl comment_415989 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Şaşa'yı ilk defa duyuyorum Maşa ve koca ayı diye bir çizgi film var. (Saşa yazmışım. Hep bu F klavye kullanmanın cilveleri...) Oradaki bıcırık rus kızı. Dili boyunun on katı uzunluğunda. Bildiğin cins-ukala. Koca ayıyı eziyor hep. Büyüyünce ne olur bilemiyorum ama daha bu yaşta çekilir gibi değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20179 yıl comment_415992 Maşa ve koca ayı diye bir çizgi film var. (Saşa yazmışım. Hep bu F klavye kullanmanın cilveleri...) Oradaki bıcırık rus kızı. Dili boyunun on katı uzunluğunda. Bildiğin cins-ukala. Koca ayıyı eziyor hep. Büyüyünce ne olur bilemiyorum ama daha bu yaşta çekilir gibi değil.[emoji3] Bizimki sevmiyor onu.. açınca direk değiştirelim diye bağırıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416439 https://www.noisli.com/ Çalışırken yağmur şimşeği ayarlıyorum çiçek gibin oluyor dikkat dağılmadan. Kuş rüzgar tren orman deniz filan da var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416440 Snooker dünya şampiyonası oynanıyor. Hep aklıma bu şarkı gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416510 7 hours ago, H. Cenk said: Snooker dünya şampiyonası oynanıyor. Hep aklıma bu şarkı gelir Şu müzikleri dinleyen yaşça benden büyük insanlara hayranlıkla bakıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl comment_416524 Şu müzikleri dinleyen yaşça benden büyük insanlara hayranlıkla bakıyorum. [emoji4] Ruhları hala genç demek ki. Sonuç ihtiyar=ihtiyar gene [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl comment_416630 @Servet Ö. http://radyodinlemekicinbir.site/category/spotify-listeleri/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın