Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450820 Arkaşlar merhaba, 2011 1.6 benzinli otomatik vites focus mk2 aracımda 80km hızdan sonra acayip bir titreme vardı. Ustaya götürdüm balans, jant, teker falan bakmış en son sağ aksta boşluk var dedi ikisini değişsen iyi olur dedi. Epeyi baktım orjinalini bulamadım bsg marka var her yerde nasıldır bilmiyorum. CIFAM, HERİ VE BSG markaları var genelde. Bunlar nasıldır orjinal şart mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl Solution comment_450822 3 dakika önce, E.Utku yazdı: Arkaşlar merhaba, 2011 1.6 benzinli otomatik vites focus mk2 aracımda 80km hızdan sonra acayip bir titreme vardı. Ustaya götürdüm balans, jant, teker falan bakmış en son sağ aksta boşluk var dedi ikisini değişsen iyi olur dedi. Epeyi baktım orjinalini bulamadım bsg marka var her yerde nasıldır bilmiyorum. CIFAM, HERİ VE BSG markaları var genelde. Bunlar nasıldır orjinal şart mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Orjinalini al derim. Elazığ da bulamıyorsan İstanbul’dan uygun fiyatlı bulur yollarız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450866 Bizim sponsor ER -OL otomotive sordun mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl Yazar comment_450913 16 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Orjinalini al derim. Elazığ da bulamıyorsan İstanbul’dan uygun fiyatlı bulur yollarız ? İnternette epeyi araştırdım Gürkan Bey orjinalini bulamadım bir türlü. Orjinalini alıp ustada taktırmak istiyorum aslında. Fiyatı nedir acaba bilginiz var mıdır? --1 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, Osman Türkol yazdı: Bizim sponsor ER -OL otomotive sordun mu Osman Bey haftasonu çalışmıyorlar galiba aradım ulaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20178 yıl comment_450956 7 saat önce, E.Utku yazdı: İnternette epeyi araştırdım Gürkan Bey orjinalini bulamadım bir türlü. Orjinalini alıp ustada taktırmak istiyorum aslında. Fiyatı nedir acaba bilginiz var mıdır? --1 dakika sonra eklendi-- Osman Bey haftasonu çalışmıyorlar galiba aradım ulaşamadım. Utku, Pazartesi konuşalım, sende Er-ol oto Berk bey ile görüş, hallederiz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın