Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

E.Utku

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

E.Utku tarafından yazılan her şey

  1. E.Utku

    Focus Mk2.5 Akü Yeri

    Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta akü bitince yeni akü sipariş ettim ve kendim takmaya karar verdim. Neyse akü geldi kaputu açtım bi baktım akü geride yani bir kısmı sileceklerin önündeki ızgaranın altında kalıyor. Gözüm kesmedi dar alanda çalışmayı. Ben silecekleri ve ön plastik ızgarayı söktüm. Sizce sökmeden de akü takılır mıydı? Valla basitçe video falan çektim millete faydalı olsun diye eğer sileceklerin ve ızgaranın sökülmesine gerek yoksa rezil olmayalım. Sanki gerek yokmuş gibi ya. İçerde döndürseydim çıkardı galiba ama akü ağır diye gözüm kesmedi ☺️
  2. İnternette epeyi araştırdım Gürkan Bey orjinalini bulamadım bir türlü. Orjinalini alıp ustada taktırmak istiyorum aslında. Fiyatı nedir acaba bilginiz var mıdır? --1 dakika sonra eklendi-- Osman Bey haftasonu çalışmıyorlar galiba aradım ulaşamadım.
  3. E.Utku

    Aks Değişimi ve Titreme

    Arkaşlar merhaba, 2011 1.6 benzinli otomatik vites focus mk2 aracımda 80km hızdan sonra acayip bir titreme vardı. Ustaya götürdüm balans, jant, teker falan bakmış en son sağ aksta boşluk var dedi ikisini değişsen iyi olur dedi. Epeyi baktım orjinalini bulamadım bsg marka var her yerde nasıldır bilmiyorum. CIFAM, HERİ VE BSG markaları var genelde. Bunlar nasıldır orjinal şart mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Siz yaptırdınız mı hocam soyulmalar derin biraz hafta sonu bi sanayiye gideyim bakalım halledebilecekler mi. Farı değiştireceğim ama yine aynısı olur mu diye nedenini anlamaya çalışıyorum.
  5. Herkese merhaba. '11 Focus aracımın sol farında derin soyulmalar var. Şuan sağ far epeyi bir soyulmuş. İşin ilginç tarafı sağ farda da aynı şey başlamış. Bunun nedeni ne olabilir? Daha önce karşılaşan oldu mu acaba?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.