Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20179 yıl comment_428328 Herkese merhaba. '11 Focus aracımın sol farında derin soyulmalar var. Şuan sağ far epeyi bir soyulmuş. İşin ilginç tarafı sağ farda da aynı şey başlamış. Bunun nedeni ne olabilir? Daha önce karşılaşan oldu mu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20179 yıl comment_428331 Bende de aynı sorun var güneşten kaynaklanıyor zımpara ve pasta sorunu çözer diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20179 yıl Yazar comment_428402 4 saat önce, Özkan Şen yazdı: Bende de aynı sorun var güneşten kaynaklanıyor zımpara ve pasta sorunu çözer diye düşünüyorum Siz yaptırdınız mı hocam soyulmalar derin biraz hafta sonu bi sanayiye gideyim bakalım halledebilecekler mi. Farı değiştireceğim ama yine aynısı olur mu diye nedenini anlamaya çalışıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20179 yıl comment_428411 Bende henüz birşey yapmadım ama kronik olduğunu düşünüyorum her araçta olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 20179 yıl comment_428415 Merhaba. Bütün farlarda bu vernik vardır. Hem farı temiz gösterir hem de ısıdan ve güneş ışığından korur. Belli bir yaştan sonra bu olabilir. İsterseniz önce 200, sonra 400, sonra 1000, en son 2000 zımpara ile o verniği tamamen alırsınız. Sonra far cilası ile cilalanır. En son vernik sıkarsınız. Ama far için olan vernikler özel oluyor bildiğim kadarıyla. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın