Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450791 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Soruyu anlamadım, yoksa soru kolay gibi öğretmenim Ekteki videodaki gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450792 Pingpon topu yöntemi duymuştum. Pingpon topunu delip anahtar deliğine denk getirerek elinizin ayasıyla topa vuruluyor ve hava basıncıyla mekanizmayı çalıştırıyor. Eski araçlar için geçerli yenilere olur mu bilemiyorum. Sadece duyum Aralık 8, 20178 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450793 2 dakika önce, Yunus Pazarlı yazdı: Ekteki videodaki gibi Üstat bu arabada anahtarsız giriş var, çalıştırma değil sadece ayrıca 10 dk çok uzun geldi tantana dolu dayanamadım 1 dk, biri dinleyip özetlerse yanıtlayabilirim belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450795 5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Üstat bu arabada anahtarsız giriş var, çalıştırma değil sadece ayrıca 10 dk çok uzun geldi tantana dolu dayanamadım 1 dk, biri dinleyip özetlerse yanıtlayabilirim belki. Dakika 4 ten sonra bi deneme yapıyor anahtarı içeri atıp bagajı kapatıyor, kilitlemiyor bagaj. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450797 1 dakika önce, Yunus Pazarlı yazdı: Dakika 4 ten sonra bi deneme yapıyor anahtarı içeri atıp bagajı kapatıyor, kilitlemiyor bagaj. Anahtarsız giriş var arabada, anahtarı arabada algılayıp kitlemiyor arabayı. Öne atıyor çünkü; anahtar algılama kısmı bagajda. Aklıma gelen bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450798 40 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Pingpon topu yöntemi duymuştum. Pingpon topunu delip anahtar deliğine denk getirerek elinizin ayasıyla topa vuruluyor ve hava basıncıyla mekanizmayı çalıştırıyor. Eski araçlar için geçerli yenilere olur mu bilemiyorum. Sadece duyum tipo ve uno da hırsızların kullandığı yöntem diye biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl Yazar Solution comment_450799 Arkadaşlar az önce yol yardımdan gelip kapıyı yaklaşık 2 dakikada açtılar. Önce kapıyı kastırıp araya el pompası yardımıyla şişen tansiyon aletine benzeyen bir torba koydu. Torbayı şişirip kapıyı yeterli seviyede kastırdıktan sonra çelik çubuk yardımyla kapı kolunu içerden çektirdi ve kapı açılmış oldu. Doğal olarak bagaj kapağı da açıldı ve anahtara kavuştum. Olay bundan ibaret Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450800 2 saat önce, A.Coşar yazdı: Cam kıracaksanız ön cam hariç kırmayın derim. Kasko sadece ön camı karşılıyor hasarsızlığı bozmadan. Ön camı karşılayan sigorta diğer camları karşılamıyor mu hocam? Cevap : Evet karşılıyor, yılda 1 cam (hangisi olduğunun önemi yok) hasarsızlığı bozmuyor. Bu durumda hangi camı kırmak gerek ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450803 8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bu durumda hangi camı kırmak gerek ? Cheapest or easiest one teacherrr.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450804 "Anahtarı almak için kasten kırdık." dersek sanırım hangi cam olursa olsun karşılamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450806 13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Cheapest or easiest one teacherrr.. The most clever man on earth ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450811 36 dakika önce, Cankut Bulut yazdı: Arkadaşlar az önce yol yardımdan gelip kapıyı yaklaşık 2 dakikada açtılar. Önce kapıyı kastırıp araya el pompası yardımıyla şişen tansiyon aletine benzeyen bir torba koydu. Torbayı şişirip kapıyı yeterli seviyede kastırdıktan sonra çelik çubuk yardımyla kapı kolunu içerden çektirdi ve kapı açılmış oldu. Doğal olarak bagaj kapağı da açıldı ve anahtara kavuştum. Olay bundan ibaret Bunu bildiğimiz iyi oldu, demekki camı kırmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450813 Geçmiş olsun. Bu güyya hırsızlığa karşı güvenliğiyle övünüp durdukları arabaları yetkili servislerin 5 dakikanın altında sürelerde açmasına sinir olsam da yapacak bir şey yok. Ve tabikide çift kilit olmamasının bir faydası daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450815 1 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Ve tabikide çift kilit olmamasının bir faydası daha Çift kilit bu konularda devrede değil, sadece çift basınca o giriyor devreye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20178 yıl comment_450817 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Çift kilit bu konularda devrede değil, sadece çift basınca o giriyor devreye. Çift kilit hiç yoktu diye hatırlıyorum, devreye almayı ben zamanında becerememiştim çok denememe rağmen ki illaki Ozan'ı da darlamışımdır bu konuda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın