Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.5 Tdci Pws Bir Depo İle Kaç Km Gidiyor?

Featured Replies

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 14,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Gördüm tek depo 1350 km 211tl mazot almıştım 1.6 tdci 115 hp likle artırıyorum:D sabretmek şart klima açık yetişkin 2 kişi valizler stage 3 uygulamalar mevcut bakım yeni yapılmış 18 jant

• Tovbe de carpilirsin...

• Akşam benim aracı kenara çekip uzun bir konuşma yapacağım. "Bak milletin arabaları nasıl akıllı hemen bitmesin diye koklayarak içiyor, sen sanki kırk yılda bir alıyormuşuz bir daha vermeyecekmişiz alm

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

aha size bir atma ziya dedirtecek bişi daha,

Courier tit. Plus 1.6 tdci ile 95 km sabit hız (üzerine çıkılmadı) 

Klima açık,

iki yetişkin ve bagajda standart iki valiz

Fabrikasyon tit. Plus jant 195 55 r16 cp2 lastik.

Muhtelif yerlerde rampa çıkılmıştır.

uzun yolun tamamı tek depo 1300km. Gittim.

sabredersen fabrika verileri yakalanıyor.??

Edit: aynı araba tek depo ile şehir içi 950 km rahatlıkla yapıyordu.

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

aha size bir atma ziya dedirtecek bişi daha,

Courier tit. Plus 1.6 tdci ile 95 km sabit hız (üzerine çıkılmadı) 

Klima açık,

iki yetişkin ve bagajda standart iki valiz

Fabrikasyon tit. Plus jant 195 55 r16 cp2 lastik.

Muhtelif yerlerde rampa çıkılmıştır.

uzun yolun tamamı tek depo 1300km. Gittim.

sabredersen fabrika verileri yakalanıyor.??

Edit: aynı araba tek depo ile şehir içi 950 km rahatlıkla yapıyordu.

1300 km, 95 km ile... Ford müzesinde yerin hazır Zafer, tebrikler :) Ne sabır varmış be helal olsun :) 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

1300 km, 95 km ile... Ford müzesinde yerin hazır Zafer, tebrikler :) Ne sabır varmış be helal olsun :) 

Uzun yolu severim o yüzden çıkınca acele etmem kuruyemiş&sek kahve (erkek işi?) ohh değme keyfime.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

sek kahve (erkek işi?)

nasıl bir şey bu? kahve çekirdiği mi kemiriyorsun direksiyonda? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen yazdı:

nasıl bir şey bu? kahve çekirdiği mi kemiriyorsun direksiyonda? :kıhkıh:

Önce bir avuç çekirdeği atıyosun ağzına sonra sıcak su takviyesi ile mideye indiriyosun dene bence harika ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kimisi 1300 km tam depo gidiyor diyor kimisi atma ziya diyor. Bu durumda octavia ile kiyas yapmak cok zor oldu. Ben daha cok istanbul ankara otobanda kullanicam otobanda 140 dan asagi dusmeden gidiyorum bu haliyle 800-900 km gorur mu bilenler yazabilir mi. Ben cok sabirli kullanamiyorum 90 la 100 le gidemiyorum.

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Mustafa Baskoylu yazdı:

Kimisi 1300 km tam depo gidiyor diyor kimisi atma ziya diyor. Bu durumda octavia ile kiyas yapmak cok zor oldu. Ben daha cok istanbul ankara otobanda kullanicam otobanda 140 dan asagi dusmeden gidiyorum bu haliyle 800-900 km gorur mu bilenler yazabilir mi. Ben cok sabirli kullanamiyorum 90 la 100 le gidemiyorum.

otobanda hız tüneli var bilgine.

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, Mustafa Baskoylu yazdı:

Sonuçta VAG grubunun standart 1.6 TDi motoru olacak. Göreceli yüksek hızlarda ortalama 6 L/100 km yakarsınız. Depo kapasitesini bilmediğim ve bakmaya üşendiğim için menzil konusunda bir şey yazamayacağım.

6 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

otobanda hız tüneli var bilgine.

Hız koridoru diyelim, daha az ürkütücü oluyor.

Yanıtlama zamanı:

Yazin paylaştigimiz yuksek kmleri kışın paylaşacak bi baba yigit bulmak bence zor olur. Arabalar genel olarak yazin daha az yaktigi ( yada daha verimli ) çaliştiği aşikar.

Yazin bende 1050 km gördüm menzilde ortalama 120 - 150 km hizla ara ara 180-200 klima yolun yarisi acik.. manuel 1.6 tdci ile..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
28 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Sonuçta VAG grubunun standart 1.6 TDi motoru olacak. Göreceli yüksek hızlarda ortalama 6 L/100 km yakarsınız. Depo kapasitesini bilmediğim ve bakmaya üşendiğim için menzil konusunda bir şey yazamayacağım.

Hız koridoru diyelim, daha az ürkütücü oluyor.

Octavianin 50 litre yakit deposu var gecenlerde tekrar fulledim 39 litre aldi ve daha onceki sifirlamamdan bu yana 668 km yol yapti ve bu uzun yol sakin kullanimim. Focusun 55 litre sanirim. Bi de octaviada depoyu fullemek istemiyorum zira inanilmaz bir depo sesi oluyo fren yapmaya korkuyorum sangir sungur yakit calkalanma sesi geliyor. Focus 1.5 tdci de var mi boyle bir ses acaba?

--9 dakika sonra eklendi--

Bu da son yakit alirken cektigim foto yol bilgisayari biraz daha az hesapliyor 0,3 lt kadar eksikIMG_3597.thumb.JPG.239b779edbd40bc6b02e14a224ee685b.JPG

IMG_3556.JPG

--11 dakika sonra eklendi--

Ancak gel gelelim sehir icinde 7 kmlik dur kalkta 8,9 lt yakiyor bu cok fazla geliyor bana

• Yakup Ç. A., başlığı Focus 3 1.5 Tdci Pws Bir Depo İle Kaç Km Gidiyor? olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Profil bilginizdeki araç Focus 1.5 tdci pws, neden böyle yazdınız anlamadım. Yazınızda ise Octavia kullanıyorum demişsiniz ama motoru yazmamışsınız ve tüketimden şikayetçisiniz. 

Octavia 1.6 tdi dsg (herhalde araç bu) ile uzun yolda Focus 1.5 tdci pws hemen hemen aynı tüketir, üzerinde kafa yormanıza hiç gerek yok :) 

Soruya gelecek olursak, pek nedenini anlamasam da bir depo ile siz ne yakıyorsanız bunu litreyle oranlamanız kafidir.

5.8L yakıyorsa uzun yolda, 49L (genelde tam boşaltmazsınız ve yapmayın da zaten) yakıt alsa depo 845 km yol yapar.

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Mustafa Baskoylu yazdı:

Bu durumda octavia ile kiyas yapmak cok zor oldu. Ben daha cok istanbul ankara otobanda kullanicam otobanda 140 dan asagi dusmeden gidiyorum bu haliyle 800-900 km gorur mu bilenler yazabilir mi. Ben cok sabirli kullanamiyorum 90 la 100 le gidemiyorum.

1.6 manuele göre yazayım bir fikir verir belki,

ankara-istanbul 800 olur ama istanbul-ankara olmaz.

Yanıtlama zamanı:
Arkadaslar merhaba forumda yeniyim aslinda 3 yil focus 3 benzinli kullandim suanki arabam octavia 2016 style. Focus dizel otomatik almak istiyorum suan arabam karmada 5,7 lt/100 km ortalamasinda yakit tuketimi. Bunu kendim hesapladim yb degil. Bir depoda ise uzun yolda max 650 km yapiyo acikcasi cok az buluyorum. Benim merak ettigim ankara istanbul otobanda 140 150 civarinda hiz ile ne kadar yakit ortalamasi yaparim. Birde full depo ile kac km gider focus ile. 

1.6 tdi mı? öyleyse menzil azmış hızınızda fazla ama yinede daha fazla yapmasını beklerdim. Ben 1.0 tsı octavia ile bi depoyla şehir içi 850 km rahat görüyorum üzmeden sakin ekonomik kullanıyorum.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
14 saat önce, Ozan Kar yazdı:

1.6 manuele göre yazayım bir fikir verir belki,

ankara-istanbul 800 olur ama istanbul-ankara olmaz.

Neden tam ters guzergahta olmaz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.