Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Sedan Almak Istiyorum (Hiç Bilgim Yok)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İşi bilen biri, İzmir de olan biri Allah razısı için bi yardımcı olsun şu arkadaşa. Uğur kardeş sen en iyisi çevrende bir arkadaşın araç satıyorsa onu al. Hatta @Süleyman Ünalsana arabasını satsın. ?

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 19,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Adem Kazıl
    Adem Kazıl

• Erhan Erten
    Erhan Erten

1.6 atmosferik +lpg candır[emoji106] en azından yılın 9 ayının soğuk ayaz sabahı olan Ankara da arabanın 1 dakika içinde sıcacık olabilmesi her sabah çocuğunu taşıyan ben için tercih sebebidir.

• Hocam inşallah trollenmiyoruzdur forumca

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konuyu kitlerseniz sevinirim.

Yanıtlama zamanı:
50 dakika önce, Ugur K. yazdı:

Teşekkürler güzel yorum için. Usta yok malesef ama iyi bir ekspertize göstereceğim mutlaka, ayrıca birde bu forumdan rica edeceğim İzmirde oturan varsa bana yardımcı olur belki tek gitmeyeyim istiyorum. Ayrıca para transferi konusu tam olarak nasıl olacak, notere gittik imzalar tam atılırken telefondan transfer yapıp imzaları mı atacağız?

Hayır. Noter satışı onaylamadan önce satıcıya soracak parayı aldın mı diye. Parayı banka hesabına yatırın. Elden vermeyin. Yatırdığınız paradan yüksek beyan etmeyin.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Ugur K. yazdı:

Konuyu kitlerseniz sevinirim.

Kardeşim sen İzmir'in neresindesin?

Yanıtlama zamanı:
53 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Kardeşim sen İzmir'in neresindesin?

Aranan kan bulunmuş sanırım Süleyman abi. Arkadaş almış focus'unu heralde.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Zafer Akbs yazdı:

Aranan kan bulunmuş sanırım Süleyman abi. Arkadaş almış focus'unu heralde.

1 saat içersinde almamıştır heralde. Bilemedim şimdi. Ben, alınmadıysa yardımcı olurum diyecektim. :)

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

1 saat içersinde almamıştır heralde. Bilemedim şimdi. Ben, alınmadıysa yardımcı olurum diyecektim. :)

Arabam kısmını Focus ile doldurmuş :) Ona mahsuben yazdım bende.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar aracı almadım alırsam yeni bir konu açıp duyaracağım. Süleyman bey sağolsun özel mesaj atmış bunun için, şuan elimdeki para tam net değil, inşallah 1 ay sonra almış olacağım aracı

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Ugur K. yazdı:

Arkadaşlar aracı almadım alırsam yeni bir konu açıp duyaracağım. Süleyman bey sağolsun özel mesaj atmış bunun için, şuan elimdeki para tam net değil, inşallah 1 ay sonra almış olacağım aracı

Arabam kısmında Focus yazıyor o nedenle aldın zannetim :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Zafer Akbs yazdı:

Arabam kısmında Focus yazıyor o nedenle aldın zannetim :) 

Kayıt olurken öyle yazmışım, hedefimden caymayayım diye, inşallah olacak

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Ugur K. yazdı:

Kayıt olurken öyle yazmışım, hedefimden caymayayım diye, inşallah olacak

Meraketme Doğru seçim. İnşallah, bütcenin yettiği en temiz donanımlı focus'u almak nasip olsun.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün ford otokoç bornovada aracı test ettim. Dizel 1.5 Powershift. Araç beni tatmin etti, düz yolda kullandım ve gaza bastığımda 100e ne ara çıktığımı farketmedim. Sürüş dinamikleri gayet güzel ve keyifliydi. Otokoç ikinci ele sordum titanium var mı diye yok dediler. Bakalım takip ediyorum 2. el otokoç güvencesiyle alabilirim veya en kötü sahibinden.. Otokoçtan alırsam eğer kredi konusunda sıkıntı çekmeyeceğim.

Kol dayaması haraketli değildi, ses sistemi sony'di sağ ve sol aynaların orda kapıda yazıyordu Sony diye, powershift gerçekten çok rahatmış söylediğiniz gibi manuel almam bile bu saatten sonra. Ayrıca fren konusunda baya zorlandım, ayağımda bot var diyemi bilmiyorum ama hafif frene dokunduğumda araç zınk diye yapışıyordu sürekli. Diğer showroomda araç modellerinde kol dayamalar haraketliydi genelde focusta neden değil acaba? Ayrıca bagajın yükleme eşiği biraz dar geldi açıkçası

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Ugur K. yazdı:

Diğer showroomda araç modellerinde kol dayamalar haraketliydi genelde focusta neden değil acaba? Ayrıca bagajın yükleme eşiği biraz dar geldi açıkçası

Titanium donanımlar hareketli, diğerleri değil. Test aracı olduğu için fazla takılmayın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
52 dakika önce, Semih O. yazdı:

Titanium donanımlar hareketli, diğerleri değil. Test aracı olduğu için fazla takılmayın.

Test aracı titanium'du, navigasyon paketide mevcuttu sony ses sistemi ile birlikte park sensörü vs.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ugur K. yazdı:

Test aracı titanium'du, navigasyon paketide mevcuttu sony ses sistemi ile birlikte park sensörü vs.

Bozulmuş, sökülmüş, değiştirilmiş vs. olabilir o yüzden diyorum takılmayın diye.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.