Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448890 50 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Bildiğim kadarıyla mca da oto kapanan panjur yok. Kugada var diye biliyorum?? Bende var, yanlış biliyormuşsunuz diyelim yaklaşık 500 m. gidince hararet neredeyse 90'a kadar geliyor ayrıca donanım listesinde de mevcut, daha da ayrıca youtube'da videolarını da görebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448895 6 saat önce, Yunus Pazarlı yazdı: 500 m. gidince hararet neredeyse 90'a kadar geliyor Bunu ben Antalya'da bile beceremiyorum (1.6 EB bu arada). Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448899 Otomatik kapanan panjur (çabuk ısınmayı sağlamak için) hiç duymamıştım. Yalnızca 1.0 Ecoboostlarda hareketli ön ızgara var. O da yakıt ekonomisi ve aerodinamik faydalar için. Ben Mersin'de görece birçok yere göre sıcak bir bölgedeyim. Cuma günü güneşli bir havada saat 11.30'da dışarı çıktım. 30 dakika kadar sonra eve geldim. (Yaklaşık 7-8 km yol yaptım.) Hararet hala ideal seviyede değildi. Kalorifer de tam anlamıyla sıcak hava vermiyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448902 Aktif ön ızgara Türkiye'de şu an sadece 1.0 EB ile geliyor. Tabii ki motor sıcaklığına da faydası var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448905 2 ,3 dakika da ısıtıyor. Sabah işe giderken tahmini şehir içi 1km şehir dışı 2 km sonra ılık hava veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448906 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: 2 ,3 dakika da ısıtıyor. Sabah işe giderken tahmini şehir içi 1km şehir dışı 2 km sonra ılık hava veriyor. Ben de ılık hava alabiliyorum 2-3 km sonra ama sadece o kadar. Tam anlamıyla sıcak hava için hararetin ilk seviye çubuğunu geçmesi gerekiyor. Arkadaşların bazıları 500 m içinde ideal hararet seviyesine geldiğini söylemişler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448914 Şimdi simit poğaça almaya gittim şehir içi en fazla 40 km hızla toplam 1km anca gitmişimdir. Yolun yarısındada 5 dakika motoru stop ettim. Eve yaklaşırken açtım havalandırmayı ılık üflüyordu. Yani evet erken sıcak hava veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448919 9 saat önce, Yunus Pazarlı yazdı: Bende var, yanlış biliyormuşsunuz diyelim yaklaşık 500 m. gidince hararet neredeyse 90'a kadar geliyor ayrıca donanım listesinde de mevcut, daha da ayrıca youtube'da videolarını da görebilirsiniz. 1.5 tdci da var yani ?? İddalısınız bu konuda ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448941 Kesin çözüm şu 1.5 tdci da bu soket varsa yerine takılıysa olay bitmiştir:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl Yazar comment_448943 Kesin çözüm şu 1.5 tdci da bu soket varsa yerine takılıysa olay bitmiştir:)Nerede bu soket? Tam yerini tarif edebilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20178 yıl comment_449044 1.5 tdci focuslarda aktif ızgara yoktur arkadaşlar resimi örnek olması için koyuyorum ( resim kugaya ait panjurun içinde üst üste sıralı kanatçıklar mevcut). Çalışma sıcaklığına Çabuk ulaştı olayına gelirsek, bende “sanki çabuk ısındı” diye düşünenlerdenim. Belkide motorun çalışma karakteristiğinden kaynaklıdır? Umarım ilerde tüm modellere bu aktif ızgara donanımı standart olurda insanlar ilave işçiliklerle uğraşmazlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449544 Arkadaşlar ben yanlış biliyormuşum yokmuş sizden sonra özellikle gidip baktım, ancak benimde motor çok çabuk ısındığından var olduğunu düşünüyordum, yanlış verdiğim bilgiler için özür dilerim. 26.11.2017 - 08:41 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bunu ben Antalya'da bile beceremiyorum (1.6 EB bu arada). Ayrıca Cem hocam, evet yokuş olduğu için olabilir belki , ayrıca yaklaşık 5 dakika da motor çalışıyor yola çıkmadan, zaten o yüzden olduğunu düşünüyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449568 3 saat önce, Yunus Pazarlı yazdı: ayrıca yaklaşık 5 dakika da motor çalışıyor yola çıkmadan Yazık motora... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449576 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: ayrıca yaklaşık 5 dakika da motor çalışıyor yola çıkmadan Bunun yanlış olduğunu insanlara anlatabilmek, izah etmek, açıklamak o kadar zor ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449580 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Yazık motora... 27 dakika önce, Bedirhan Doğan yazdı: Bunun yanlış olduğunu insanlara anlatabilmek, izah etmek, açıklamak o kadar zor ki Bu mecburiyetten olan bir konu, garajın kapısını aç bin aracı çıkar kapıyı kapa falan gibi etkenler... Öyle yapılmaması gerekliliğini zaten biliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın