Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20178 yıl comment_447414 Ford, İspanya’daki (Valensiya) yeni nesil Kuga montajı için 870 milyon dolardan fazla yatırım yapıyor. Büyük yatırım, Ford’un Avrupa’daki en önemli üretim merkezlerinden biri olarak İspanya’ya olan bağlılığını tekrar teyit ediyor. -Darısı Türkiye’nin başına- Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/gelecek-nesil-kuga-uretimi-ispanyada-devam-edecek/ Yeni yatırım duyurusu ve yeni nesil Kuga ile ilgili daha detaylı bilgiler, lansmana daha yakın zamanda verilecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20178 yıl comment_447641 Focus MK4 yollara çıkdıktan sonra, yeni kuga da yapılacakları sanırım az çok tahmin edebilecez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20178 yıl Yazar comment_451820 Çizimleri dostlar tarafından görüntülenmiş ama resim/foto yok tabii ki Gelecek nesil Kuga (2019), Tiguan gibi tasarıma sahip olacak. Boyutları biraz artıyor, Tiguan-CX5 arasında olacak. 3. sıra koltuk olacak. Şimdilik bu kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20178 yıl comment_451822 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Şimdilik bu kadar Umarım buna opsiyon koyalar. Gereksiz bişi çocuk harici oturamıyo ( oda belli bir yaşa kadar) xtrailin bir önceki kasasında standarttı şimdi akılları başına geldi opsiyon yapmışlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20178 yıl Yazar comment_451825 Bir tane daha SUV gelecek, yeni nesil Kuga paralelinde inşa ediliyor olacak. (Avrupa'ya gelir mi? ) - Çirkin ve ucuz. - Küçük Everest gibi ama ızgarası Explorer'dan alınacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20188 yıl Yazar comment_458405 Bugün paylaştığım 2019 Casus çekim konusunu sildim, biraz araştırma sonunda o aracın QX50 olduğunu fark ettim Haber de yanlış haliyle, umarım onlar da kaldırır Sonuç olarak genel form ona benziyormuş görmüş olduk ufaktan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458419 Evet kasanın son şekliyle casus foto adı altında poz vermek bencede daha erkendi. Şuan güncel kasanın altında makine, şanzıman vs. test ediliyodur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458554 28.01.2018 - 00:01 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bugün paylaştığım 2019 Casus çekim konusunu sildim, biraz araştırma sonunda o aracın QX50 olduğunu fark ettim Haber de yanlış haliyle, umarım onlar da kaldırır Bizi de ofsayta düşürdün Yalnız şimdiki ucubenin yanında muhteşem bir QX50 geliyor o da ayrı. Ne olacak bu bende yeni başlayan infiniti hayranlığı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458555 3 dakika önce, H. Cenk yazdı: Ne olacak bu bende yeni başlayan infiniti hayranlığı Fantazi dünyan rengarenk Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20188 yıl comment_458560 27 dakika önce, H. Cenk yazdı: Ne olacak bu bende yeni başlayan infiniti hayranlığı Ah be Cenk ne ağır bir orta yaş krizi yaşıyorsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın