Burak Şenoğlu Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2017 Arkadaşlar 2017 1.6 ti vct focus için resimdeki motor koruma kapağından arıyorum.. bulamadım. nerden bulabilirim, saygılarla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 (düzenlendi) Çıkmacılar yada pertcılerı gezıcen baska caresı yok en kotu servısten sıfır orjınal yada @ER-OL Otomotiv Kasım 4, 2017 okan ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 öyle gibi gözüküyor. birtek aliexpres te var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Fabrikasyon bu şekilde bu motorda bu kapak bulunmuyor. Servisten alamazsınız çünkü mevcut değil kapaksız gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Fabrikasyon bu şekilde bu motorda bu kapak bulunmuyor. Servisten alamazsınız çünkü mevcut değil kapaksız gelir Ama üzerinde sabitleme ayaklarının yerleri bırakılmış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Ama üzerinde sabitleme ayaklarının yerleri bırakılmış..Yeri olabilir. Ama bu motor kapaksız gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Nerden çalacaklarını şaşırdılar [emoji44][emoji44] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 3 saat önce, Burak Şenoğlu yazdı: Arkadaşlar 2017 1.6 ti vct focus için resimdeki motor koruma kapağından arıyorum.. bulamadım. nerden bulabilirim, saygılarla.. Orjinalinde yok ama sonradan takan var mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Ben hem motorun üstü temiz kalır hem de motor sesini biraz daha absorbe eder diye düşündüm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 yurt dışı sitelerini araştırın bulabilirsiniz belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Aliexpres te var ama güvenemiyom ne gelecek belli değil.. --0 dakika sonra eklendi-- Aliexpres te var ama güvenemiyom ne gelecek belli değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 feedback lara bakıp karar verirsiniz sıkıntı çıkmaz sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Deneyecem [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 3 saat önce, Özgen Emre Acar yazdı: ben de bunu arıyordum aliexpress linkini verir misiniz https://tr.aliexpress.com/item/FRONT-ENGINE-COVER-Engine-Valve-Cover-for-Ford-Focus-MK3-12-1-6L-with-screws/32641970459.html?spm=a2g10.search0104.8.3.4eojIA 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 05.11.2017 - 12:05 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: https://tr.aliexpress.com/item/FRONT-ENGINE-COVER-Engine-Valve-Cover-for-Ford-Focus-MK3-12-1-6L-with-screws/32641970459.html?spm=a2g10.search0104.8.3.4eojIA Bunu sipariş eden var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap