Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yakup Kuru

Üye
  • Toplam İleti

    90
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yakup Kuru tarafından yazılan her şey

  1. Benzinlilerde ne gibi sorunlar duydunuz acaba merak ettim?
  2. iPhone icin Türkçe yakıt programı tavsiyesi olan var mi?
  3. O ses sanki benim araçta da var. Aracım 2016 focus benzinli 23 binde. Arac çalışırken içeriden duyulmuyor ama kapıyı açınca vızıltısı duyuluyor arka lastiğin oraya doğru gidince daha belirgin. Servise götürdüm normal dediler. Sizin araç garantili değil mi?
  4. O ses sanki benim araçta da var. Aracım 2016 focus benzinli 23 binde. Arac çalışırken içeriden duyulmuyor ama kapıyı açınca vızıltısı duyuluyor arka lastiğin oraya doğru gidince daha belirgin. Servise götürdüm normal dediler. Sizin araç garantili değil mi? Bir de araca zararı var mi acaba?
  5. Ayni sorun bnm araçta da vardı tüp beyninde sıkıntı varmış tamir edildi.
  6. Ben de navigasyon düşünüyorum. Aracım 2016 focus titanyum. Samsun’da hallettirebilecegim birileri var mi ki?
  7. Ayni şekilde bende erken değiştirdim. EROL otomotivden 50₺ ye alacaktım ama garantili diye serviste değiştirdim.
  8. Arkasaslar 2016 model LPG’li aracımın buji değişimini serviste 130₺ ye yaptırdım. Fiyat fazla mi? erol otomotivden 50 lira fiyat aldım ama araç garantili olduğu icin mecbur serviste değiştirdim.
  9. Benim araçta bazen yapıyor. Sabah çalıştırıp hiç beklemeden kalkış yaptığımda gaz yemiyor gibi. Ama 1 dk sonra düzeliyor. Ya da çalıştırdıktan sonra 1-2 dk beklersem ayni sorunla karşılaşmıyorum. LPG ayarı yapıldı değişmedi. 2-3 gün sadece benzinde kullandım LPG sigortası çıkartılarak. Benzinden ayni sorun gözlemlemedi. Samsun merkezdeki brc servisi beynin vakum yerinden araç stop ettiğinizde gaz bırakıyor falan dedi. ( bana mantıklı geldi) Samsun- Bafra şubesindeki brc servisine geldigimde ise beyinde sıkıntı olmadığını bujilere baktır dedi. Araç 2016 model 18 bin km önce LPG takıldı. Suan 23 binde buji hiç değişmedi. En son 2. Yıl bakımı yapıldı servis de bujileri değiştirmedi. Tekrar servise gideceğim bujilere baktırmaya gerekirse değiştirip tekrar kontrol edeceğim ayni sorun devam ederse Samsun’daki brc servisine giderek beynin garantiden değişimini yaptıracağım. sizler ne yaptınız cozum bulabildiniz mi?
  10. Merhabalar benim araç da 2016 benzinli. EROL otomotivden aldığınız Yağ, yag filtresi, hava filtresi ne kadara mal oldu? Garanti gittikten sonra bende ürünleri alıp ustamda yaptırmayı düşünüyorum da?
  11. İlk öncelikle elinize sağlık güzel olmuş. Jantlari ne kadara aldınız acaba?
  12. Madem zararlı neden öyle bir özellik yaparlar ki diye düşünerek daha pratik diye tek seferde çalıştırıyorum. Bu arada aracım benzinli.
  13. Masallah aracı hiç kullanmamışsınız:) Türkiye enderdir sanırım.
  14. Aracınız kaç model acaba? Ben 2016 benzinli araç icin 30 bin bakımi için Samsun’dan fiyat aldım 1200 gibi bir rakam verdiler de?
  15. Evet fren hidroliğinden bahsediyorum. Fordun sitesinde 30 bin ana bakımda buji ve hiderolik değişir diye Bilgi var ama Benim araç 22 binde olduğu icin buji ile hidroliği değiştirmeyi düşünmüyorum. Samsun merkezden buji hariç 1000₺ gibi fiyat verdiler. Olduğum ilçede ise (ilk bakımı da orda yaptırmıştım) yag, yag hava polen fitresi 420 lira fiyat aldım. 400 e isi bağladım. Bu arada ilk bakımı da 400 e yaptırmıştım.
  16. 1 yıl yerine 1.5 yıl -15 bin yapsak nasıl olur:) tabi yağ seviyesine ara sıra bakarak?
  17. Arkadaşlar aracin periyodik bakım zamanı geldi. Araç 2016 benzinli daha 22 binde. Km’si 30 bin olmasa da yıl dolduğu icin bakım yaptırmam lazım. Servisten teklif aldım yağ değişimi yağ-hava-polen filtresi değişimi şeklinde. Peki sizde bujileri ve hidrolik yağını değiştirmeme gerek var mi? (Yakıt konusunda sıkıntım olmadığı icin bujilerin iyi olduğunu düşünüyorum)
  18. S nin kuyruğu kırılıp ST bu hale gelmiş olmasın:))
  19. Ben 120 den fazla yapmadım zaten hem yakıt hem de artık radar cezası yemek istemediğimden:) en önemlisi de sürüş güvenliği. --1 dakika sonra eklendi-- Evet analog ibreden takipteyim.
  20. 600 km de 7 litre benzin yaktı ise aracın ben 440 km yaptım çeyrek depo benzin vardı 5-6 litre azalacak şekilde farklılık görmedim.
  21. Uzun yolda Arac nasıl o karar benzin yakabilir? Arac sadece ilk çalıştırmada da yakmıyor mu benzini? LPG’ye geçince devam mi ediyor benzin yakmaya?
  22. Evet haklısınız kullanım koşulları çok önemli. Arabayı pek zorlamadım lakin inişli çıkışlı bir yolda klima devamlı aktif şekilde memnun eden bir veri oldu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.