-
Araçta Yanık Lastik Kokusuna Benzer Koku Var
Bilgilendirdiğiniz için saolun hocam. Direksiyon sınavınıda geçtim şükür,artık bende bir ehliyetli sürücüyüm ?
-
Araçta Yanık Lastik Kokusuna Benzer Koku Var
Tamam abi saolasın. Ehliyetide alcam inşAllah haftaya sınavım
-
Araçta Yanık Lastik Kokusuna Benzer Koku Var
Yok abi araba 2012 model 78binde yeni olduğunu düşünmüyorum eskidiği içinde olabilirmi?
-
Araçta Yanık Lastik Kokusuna Benzer Koku Var
Yaklaşık 1 saat önce,direksiyon sınavına gireceğim için bizim arabayla yokuşta kalkma antremanı yaptım ve arabanın motorunun alt tarafından ve lastiklerin ordan yanmış lastik kokusu benzeri bi koku geldi. İnternetten ufak bi araştırma yaptım çok dur kalk ve debriyajın fazla kullanılması halinde balatalardan böyle koku gelebiliyormuş bir sorun teşkil edermi?
-
Arabayı Power Butonuna Tek Seferde Basarak çalıştırma
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim bu soru kafamı çok kurcalıyodu saolun.
-
Arabayı Power Butonuna Tek Seferde Basarak çalıştırma
Abilerim bizim focus anahtarsız yani power butonuyla çalışıyor.Şimdi normal anahtarla çalışan arabalarda anahtarı kademe kademe çeviriyoruz ışıkları söndükten sonra çalıştırıyoruzya haliyle power butonu olunca debriyaja basılı tutupda butona basınca araba tek seferde çalışıyor, böyle yapmanın arabaya bi zararı olurmu debriyaja basmadan bikere butona basıp elektrik geldikten sonra çalıştırmamız dahamı sağlıklı olur? Ben kullanırken genelde elektrik geldikten sonra çalıştırıyorum ama babam çoğunlukla tek seferde çalıştırıyor.
-
Ccc özel Plaka Fiyatları Nedir?
tmm saolun anladım
-
Ccc özel Plaka Fiyatları Nedir?
Yeni olduğum için bilmiyorum ama eğer yasaksa bu konuyu silerim.Bİzim arabanın plakası özel konu başlığındaki gibi CCC plaka şimdi ben netden araştırdım pek bilgi bulamadım ama 15-20bin civarı yapıyormuş galiba bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
-
Focus Dizel Yakıt Tüketimi
abi bizimkide 12 model dizel 1.6 şehir içi 6.3-6.4 filan gösteriyor normalmi ?
-
Ön Camın Tavanında Sarkma
Tmm abi bidaki yıkamada onu denerim.Kendim su döktüm şişeyle bide peçeteyle iyice kontrol etdim su yoktu arabayla gelirkende baya sıkı yağmur yağmıidı hızlı ozmnda bişe yokdu.Dediğin gibi denerim bide.Saol önerin için,önerini denediğimde yazarım
-
Ön Camın Tavanında Sarkma
Ozmn cama su döküp su alıyomu diye testmi etsem. Babam ıslak bezle silmiş olabilirler demişdi.
-
Ford Focus 3koltuk Kılıfı önerisi
Focus için koltuk kılıfı bakıyorum ama baktığım kılıflar arka koltuktaki ortada bulunan kol ve bardak koyma yerini kapatıyor.Acaba arka koltuklar için arka kol koyma yerini kapatmayan kılıflar varmı ben bulamadım.Kendimizmi diktirmemiz gerekiyor .
-
Ön Camın Tavanında Sarkma
Önerileriniz için teşekkürler deneyeceğim. Saolun
-
Ön Camın Tavanında Sarkma
abilerim focusu 2.el aldık aldığımızda böyleydi ön camın tavanı kendini salmış sarkmış oralar neden öyle olmuştur ve orayı nasıl düzeltebilirim yapıştırıcı sürsem dahamı kötü olur veya onlar için özel yapıştırıcılarımı vardır?
-
Arabanın Yol Bilgisayarı Radyo Ve Göstergelerin Hiç Biri çalışmıyor
Tmm abi saol. Takoz işini bi sorarım. Peki titreme olayı rahatsız etmediği sürece takozun değişmesi gerekirmi zorunlumudur
Mustafa Veli
Üye
-
Katılım
-
Son ziyaret