Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sadık Ceylan

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sadık Ceylan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İSTANBUL
  • Arabam:
    MEGANE
  • Meslek:
    MALİ MÜŞAVİR
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Sadık Ceylan's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. 308 motor şanzuman uyumu çok iyi ve sorun duymadım ama sevemedim. --5 dakika sonra eklendi-- Astra güzel araba, donanım da iyi. Motor çok iyi şanzuman törpülüyor ve yakıtı çok arttırıyor. Şehir içi 7 8 litrelerde geziyor kullanıma göre.
  2. Evet tam otomatikler daha sağlam ama daha hantal, honda civic fb7 de kullandım bir sene, megane edc evet duyuyordum ama çok önemsemedim o zaman, aslında sorun masrafda açmadı sadece 1 2 geçişlerinde sıkıntılı bazen boşa alıyormuş gibi devir çeviriyor ve sevmedim. 3 sene jetta dizel dsg kullandım, 4 senedir de diğer aracımız olan b8 passat dizel otomatik kullanıyoruz. Kavrama değişimi harici sorun yaşamadık kavrama da bir arıza değildir. Ortalama bu araçlarla 140 bin km civarı yapildi. Velhasıl bende isterim tam otomatik olsun ama öyle konforlu ve ağır olamayan araç zor gibi. Insagnia ve astrayi 1.6 136 bg lik motoruyla 1 ay kullandım toplamda. 1. Ve 2. Vitesler bildiğin ölü ama 3 ten itibaren harika. Ama sevemedim. Focus istememdeki sebep yağlı ve sorunsuz vites. Ayrıca eski focuscu oldugumdan yol tutuş ve arabayı hissetme daha başarılı.
  3. Otomatikde vites geçişlerinde sarsıntı ve kavrama sorunu duyuyorum, kuru kavrama olduğu için ama kullanmadım dediğim gibi diğer forumlardan ogrendiklerim bunlar. Dizellerde ise yağlı kavrama kuĺlaniliyor focuslarda.
  4. O zaman dediğim fiyata o araba iyi gibi. Ayrıca megane focus olamaz doğru degerlendirme.
  5. Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için evet km ye göre biraz daha fiyat pahalı duruyor, bende tam olarak orada kararsızlık yaşıyorum zaten. 50 bin kmlerde bulsam hiç düşünmeyeceğim. Donanım olayı ise kimine göre gereksiz olabilir saygı duyarım ama bana göre eksiksiz olmalı. Zaten eski kasa alıyorsam binerken zevk almalıyım ki genelde çoğunu kullanırım donanımın. Satarkende 3 5 aşağısına temiz ve donanımlı araç herzaman gider elde durmaz.
  6. Mehmet çallı, teşekkürler bilgi için.
  7. ? Bende aslında hoşuma gidiyorsa alırım. Megane aldım o zamanki şartlarda ama kullandıkça sıkıldım. arabanın temizliği donanımı benim için önemli, kullanırken zevk almalıyım. daha önce megane rs, bmw 330ci kullanarak hız yönünden hevesimizi aldık şimdi de eski focuscu olarak focusa devam etmek istiyorum. biliyorum ki titanium bile alsam eksik donanım almışsam zamanla ya dünya para harcayıp yaptıracam yada. Sıkılıp satacağım. O yüzden bütün opsiyonları üstünde ve temiz araç almak ilk önceliğim. dediğim araçta karar verdim sayılır yalnız 2 çekincem var. 1 fiyatı 2 km si (90 bin bakımı büyük ihtimalle yapılmamıştır. Ağır bakimmidir ne tutar bilgim yok) birde navili ve geri görüşlü araç ama bunlarda sync2 var galiba. Telefon aktarma falanda olmuyormuş.
  8. Merhaba Yakup bey, megane yi sattım sayılır onun yerine alacağım. Dedigim araç model km ve donanımına göre o fiyata alınır mı ? Evet otomatik şart, günlük minimum 80 km yapıyorum ve eşim de kullanıyor.
  9. Merhaba arkadaşlar, şuan megane4 dizel edc kullanıyorum ama satmak için anlaştık vereceğim aracı. Aklımda focus 3.5 otomatik var, benzinlilerdeki sorunları çokça duyunca dizelde karar kıldım. Aslında hb istiyorum daha spor ve güzel geliyor bana ne yazık ki 3 kişilik aile artı içini dar görünce sedan arıyorum artık.  2016 1.5 dizel otomatik titanium artı bütün opsyonlar ve anahtarsız giriş olan araç var boyasız 90 bin kmde. 107 bin tl istiyor. Sizce alınırmı ne yapmalıyım kararsızım. 
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.