Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 20178 yıl Yazar comment_439826 Öncelikle çok geçmiş olsun.Çok talihsiz olaylar.Vites geçişlerindeki bahsettiğiniz ses bence manuellerin hepsinde var.4 adet kullandım ve 4 ünde de duydum.Çift kütleli volan kullanıldığı için o ses gelebilirmiş.Fiyat konusuna gelince eğer aracınızda hasar kaydı olmasaydı km sini bilmiyorum ama 85.000 TL ye kesinlikle satabilirdiniz.Fiyat tekliflerini emsal ilanlara bakarak değerlendirin.Noter satış bedelini de ben olsam kabul etmem.Çünkü arabanın sıfırı siz satın aldıktan sonra kaç kere zam gördü.Ben kesinlikle olumlu sonuç alacağınıza inanıyorum.Park sensörünü ters takıp kablo koparıp araca zarar veren servisler bir zahmet sonuçlarına katlansınlar.Bu sesin her araçta olması kanımca bir bahane sayılmamalıdır. 0km alınan araçta böyle bir ses kabul edilebilir olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü 30.000 km gelen ses aracımda 20.000 km lerde iken yoktu ya da yok denilecek kadardı hissedilmiyordu.Ayrıca noter satış fiyatında direttiklerinde şu örneği verdim. Araçı bu yıl 90 BİN TL ye almış olsam fatura bedelinden daha yüksek olmasına rağmen bu tutatı mı ödeyecektiniz? Cevapsız kalan bir soru oldu. Ayrıca son bir yılda ki artışla 0km de 2.el de fiyatlar arttı yani ben şu an 2017 model aynı arabayı alsam fiyat 138Bin TL civarında neredeyse tekliflerinin 2 katı tutuyor. Aracın önemli bir kazası olmasada tutar can sıkabilir ama aracımı 2.el olarak satmak istesem 5 ayda bekler müşterisi çıkana kadar satmam diyorum. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 20178 yıl comment_439827 Çok geçmiş olsun, umarım mağduriyetiniz giderilir, bu konuda sizi destekliyorum, mevzunun neticesini merakla takip ediyor olacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 20178 yıl Yazar comment_439831 İzzettin Bey elinize sağlık bence izlenmesi gereken yolların gösterilmesi için aydınlatıcı bir yazı olmuş. Elbette tatsız bir süreç ancak siz gereğini yapmışsınız. Allah kolaylık versin. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır. Kesinlikle ben süreci tam anlamıyla doğru algılayamadım. Servis fişlerinize dikkat edin aynı şikayetten 2 kere gittiğinizde sorun giderilemezse tamirat işlemine 3 kez başvurun ancak tamirat fişine şerh düşün arıza teşhisi yapılsın onaysız tamirat yapılmasın diye ve firma ile görüşün 30 iş günü sonuç alamazsanız ki firmayı 30 iş günü beklemeden direk noterden ihtarnamede çekebilirsiniz ben firma ile anlaşamayınca ihtar gönderdim (noter ücreti kendim yazdım 321TL ) Avukatlar yazmak için 200 ile 500 lira arası ücret istiyor. BEn malesef firma ile oyalandım. Ya firma hakkınızı veriri yada mahkeme Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl Yazar comment_440965 Noterden çektiğim ihtarnamede verilen süre bugün doluyor. Şu saate kadar bırakın cevabı arayan olmadı. Gelişme olursa tekrar yazacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20178 yıl comment_441480 Sizin adınıza üzüldüm ve takipteyim. konu çok heycanlıydı sonuna kadar soluksuz okudum sonrasındaki yorumlarla birlikte tabiki. umarım amacınıza ulaşırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20178 yıl Yazar comment_446106 Bu şekilde bir belge imzalatıp 2.000TL Verecekler ve araçı tamir edecekler ancaj akla gelen bazı sorular var bunlara cevap veremiyorlar.Bunu imzaladın arabayı tamir etti 10 gün sonra arıza tekrarladı yada arıza başka bir arızaya yol açtı gibi durumlarda yukarıda ki belgeye göre hak idda edemeyecegimi anladım. Fikirlerinizi merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20178 yıl comment_446108 On 9/21/2017 at 2:07 AM, Yakup Çağatay said: Titanium HB opsiyonsuz kasko değeri 70 bin TL Sacmaligin daniskasi bana sorarsan, kendisi satarken kasko degerinden mi satiyor? Kasko degeri bir emsal mi? Sifir arabayi kaskolarken kasko degeri fatura bedeli kadar mi? Ne sacma bu tip bir hesaba girisiyorlarsa. Ayipli mal ise yenisiyle degistirsin. Ha arac onceden kazaliymis bir masrafi varmis diyelim. E sifir aracta hasar kaydi vs yokken neye bakiyor, e tamam ayip bizim getir sifiriyla degistirelim, yada fatura bedelini oduyor mu? Neyin tatavasiysa artik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20178 yıl Yazar comment_446109 Arkadaşlar firmalar hukuk sisteminde davaların geç sonuçlandığını bizden daha iyi biliyorlar malesef bende dahil bir çok insan bu uzun süreyi göze almaktan çekiniyor. Aldığınız bir maldan varolan hakkınızı istediğinizde firma bunu yasal olarak yok sayıyor ancak mahkeme yoluyla alabilirsin demeye getiriyor. Sonuç olarak 100 kişiden 50 si hakkını aramıyor 30 kişi mahkemeyi göze almıyor derken firma istediğini uyguluyor mahkemeye gidip kazandığındada en başta vereceğini mahkemr kararı ile veriyor. Mahkeme kararı ile verince ekstra yaptırım olsa mahkeme ile verildiği için %30 hak fazlası verme şartı gibi bir yaptırımı olsa ama yok tabiki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın