Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Dizel - Soğuk Hava - Gaz Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dün Sakarya akgün otodaydım ,Tolga abinin araca program güncellemesi yapan,hatta Murat beyinde telde konuştuğu,konuşturduğu ustaya benim araca da program güncellemesi arttırdım en kapsamlı olanından(enjektör sıfırlaması falan dahil) yaklaşık 1.5 saat sürdü,teste çıktık ve silkeleme problemi hala devam etmekte,aracın veri toplaması gibi bi durumdan dolayı 40-50 km kadar 3-4. viteslerde 2200-2800 arası gaz ver bırak şeklinde kullandım.(bana söylenen şekli bu idi).Şuan için sorun devam etmekte(çok rahatsız edici durumdada değil) benden geri bildirim bekliyorlar şuan düzelip düzelmediği ile ilgili ona göre otasanla bağlantı kurulacak.

üzüldüm insallah hallederler ozaman şu oluyorki ya şansa düzeliyor ya farklı sorunlar var çok ilginç :blink:
  • Yanıt 115
  • Görüntüleme 31,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kerem teymuri
    kerem teymuri

iyi günler bende aranıza katıldım...2 ay önce focus 3 tit+oto park. aldım...aldığım gün terst aracında ve benim arabamda 1.vitesten sonra 2.viteste hızlanırken titreme vardı...izmir çetaş yetkili serv

• Ali Türkali
    Ali Türkali

Arkadaşlar, tanışma kısmına girmeyi denemekle birlikte, nedense explorer'da ford club açılmıyor hata veriyor, bu sebeple tanışma kısmını daha sonraya ertelemek durumunda kaldım.Af ola. Aracım 201

• Benim bu sorunun sebebi hakkındaki düşümcem 850-1100 devir arasında birden fazla sistemin gazı ayarlamaya çalışması. Söyleki; araçta soğuk havada motoru daha yüksek rolanti devrinde çalıştıran bir kon

Yanıtlama zamanı:

Dün Sakarya akgün otodaydım ,Tolga abinin araca program güncellemesi yapan,hatta Murat beyinde telde konuştuğu,konuşturduğu ustaya benim araca da program güncellemesi arttırdım en kapsamlı olanından(enjektör sıfırlaması falan dahil) yaklaşık 1.5 saat sürdü,teste çıktık ve silkeleme problemi hala devam etmekte,aracın veri toplaması gibi bi durumdan dolayı 40-50 km kadar 3-4. viteslerde 2200-2800 arası gaz ver bırak şeklinde kullandım.(bana söylenen şekli bu idi).Şuan için sorun devam etmekte(çok rahatsız edici durumdada değil) benden geri bildirim bekliyorlar şuan düzelip düzelmediği ile ilgili ona göre otasanla bağlantı kurulacak.

Bu marka bu model araçlarda sorun var ve tüketiciden ziyade kimse umursamıyor.Konu hakkında ki ilgiliniz, tecrübeleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler.

Benim aklıma nedense mesele "start stop" yazılımlı araçların, gerekli donanım olmaksızın ve donanım olmamasına rağmen yazılımın düzeltilmemesinden kaynaklanan bir sorun olduğu gibi bir düşünce geliyor.

Düşüncemin hiç bir mesnet'i yoktur.Ama sorun ortadadır.Bu işten para kazananlar sorunu çözsünler, ben (yada biz) sadece son kullanıcıyız(ÖTV KDV MTV vs.)

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu hortlatiyorum ama :))

Dün akşam saat 11 sularında arabamı çalıştırdım gayet güzel de çalıştı. Sıcaklık -11 civarındaydı. Yaklaşık 300 metre gittik den sonra araba motors arızası lambasını yaktı servise götürün diye ikaz verdi ve arabayı silkelemeye başladı. Yaklaşık 3 km boyunca aracım kendisini silkeleyerek motor arıza lambasını yaktı. Sanki gaz yemiyordu kendi kendine gazi kesiyordu. Bu arada 4 yıldır arabayı kullanıyorum ve hiç böyle bir sıkıntı vermemişti. Tüm bakımlarını da 1 ay önce yaptırdım ve bir depo benzini ancak bitti. 5 yıldır hep shell den mazot alıyordum ve ilk defa geçen gün bp den 100 tl lik mazot aldım ve bu olay karşıma çıktı. Acaba sorun nerde arabada mi mazot tamı enjektörlerde mi bilemedim. Bu sabah arabayı tekrar çalıştırdım ve yine lamba yaktı. Yaklaşık 10 km kullandım 3 4 kere silkeledi ve 1 kere arıza lambası yaktı.

Yanıtlama zamanı:
Depo tam dolu değilse full doldurtun düzelmezse servis

Deo da bulunan 100 liralık mazot un üzerine mi doldurmam lazım yoksa depoyu boşaltmak mı lazım. Depo boşaltma işi nasıl oluyor acaba

Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Bahattin Ö said:

Deo da bulunan 100 liralık mazot un üzerine mi doldurmam lazım yoksa depoyu boşaltmak mı lazım. Depo boşaltma işi nasıl oluyor acaba

Depo ceyregin ustundeyse depoluk bir durumu yoktur.

Zilyon tane sebebinin olmasina karsin akla gelen ilk sebepler;

Yakit filtresi veya yakit organlari donmus olabilir. (Ford ticari araclarinin neredeyse hepsi, donan filtreler yuzunden servise cekilir her kis)

Herhangi bir hortumu yerinden cikmis olabilir. (Bu durumda araba rolantide kendi kendine gaz verip tekrar keser silkelemez, tabi cikan hortum turbodan onceyse)

Tabi bunlarin hepsi uzun atis, siz servise gosterin arabanizi en guzeli.

Yanıtlama zamanı:

2 gündür herhangi bir tekleme ve performans kaybı yok. Depo da yarıdan fazlaydı zaten. Bugün de fulledim.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Bahattin Ö said:

2 gündür herhangi bir tekleme ve performans kaybı yok. Depo da yarıdan fazlaydı zaten. Bugün de fulledim.

Araba durduk yere teklemez, umarim filtre falan donmustur, daha sonrada cozulmustur. Yoksa pek bi can yakabilir. Umariz tekrarlamaz.

Yanıtlama zamanı:

Filtre donduysa geri çözüldüğünde sıkıntı çıkarır mı birde sökülüp bakıldığında anlaşılır mı?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bahattin Ö said:

Filtre donduysa geri çözüldüğünde sıkıntı çıkarır mı birde sökülüp bakıldığında anlaşılır mı?

Sanmam, anlasilmayacaktir. Birde sorun yokken servise gidildiginde ipucu olmadigindan sorunu bulmalari pek bi imkansiza yakinlasiyor. Tekrarlarsa ford yol yardimi deneyin derim.

Yanıtlama zamanı:

Filtreyi degistireli bir depo mazot harcamadım henüz daha yeni yani.

Birde bu araba sivas da -25 dereceleri gördü. Peki servise gitsem sorunu anlatsam enjeksiyonları açıp baktıklarında gözle görüldüğünde sorunu algılayabilirler mi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.