Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl Yazar comment_46194 Bazı yeni görsellere tesadüf ettim paylaşalım: Yeni Audi A3 Yeni Mercedes A serisi Ve yeni Golf Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46208 Golf tekrar ne zaman heyecanlandırıp,nabzımızı arttıracak yahu umarım bu fotoğrafta gerçek değildir (buna benzeyeceğine adım gibi eminim ama umut işte) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46210 Aynısı gelecek işte canım Fakir de değilsin ki umudun olsun senin abi :D Umutlanma boşuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46212 Heyecanlandıracak; ama radikal çizgiler gene olacak. Heyecan yaşamak isteyen Yeni Seat Leon'u beklesin bence... Aaaa... Araba bu.. Nasıl bir heyecan bekliyorsunuz anlamıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46213 10 yıl aynı idi bir 6 daha ekle 16 yıl karanlıkta aynı gözüken araba olacak..Fanatikosss...Düşün şimdi bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46219 10 yıl aynı idi bir 6 daha ekle 16 yıl karanlıkta aynı gözüken araba olacak..Fanatikosss...Düşün şimdi bakalım Yakup abi sen 10 senedir aynı şekilde sattığın aracı silip atamazsın bir anda.. Dışından çok içi değişicek; ama dışı gene de değişicek. Ben gene de diğerlerinden farklı olarak biraz daha fazla bir değişim bekliyorum.. "Birşeyler biliyoruz da konusuyoruz." (Y.ç. alıntı) -Bu arada "Go Further" diye.. Ben yazmıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46220 Sen Haklısın doğru hayatim.. Nerdeyse senin doğumun yasında bu kasa Sunu unutma; bilgi yok yorum var burada. Senin bilgin senin sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46221 Neyse gelsin görelim. Sana göre hiçbirşey bana göre çok şey değişmiş olacak ama neyse.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46222 Uyuz oluyorum VW'nin tasarım ekibinin başındaki kişiye İnsan aynı şeyi çizmekten hiç mi sıkılmazmış arkadaş ya ! Bıktım "yeni" diye aynı arabayı kakalamalarından Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46224 Hepimiz o Valter De Silva'ya küfrediyoruz. O Passat'ı çizen oğlanı Ford'a kaçırdılar salak Vw. Şimdi uyduruk tasarımlarla geliyorlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl Yazar comment_46228 Uyuz oluyorum VW'nin tasarım ekibinin başındaki kişiye İnsan aynı şeyi çizmekten hiç mi sıkılmazmış arkadaş ya ! Bıktım "yeni" diye aynı arabayı kakalamalarından Kendileri seçtiler bu yolu, yakaladıkları başarıyı tutucu bir çizgide sürdürmeyi tercih ettiler ve şimdilerde yandaşlarından kimse radikal bir değişiklik beklemiyor Golf'ten. Artık sıfırdan yeni bir kasa tasarlayıp insanları hayal kırıklığına uğratma lüksleri de kalmadı bu iddialı satış rakamları ile. Mükemmeliyetçilerin mükemmel seçimi, kusursuz ama ruhsuz, değişmez ama gelişir, son noktadan sonraki son nokta... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46232 Şöyle düşünün, 911 de çok değişmiyor. Zaten iyi ve başarılı olan birşey'i tamamen değiştirmenin ne manası var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46234 Bilmiyorum içinizde hiç golf kullanan oldumu benim bir GTI ım olmuştu.. tamda gençliğimde onun tadı hala ayaklarımda hani şimdi bekar olsam çocuksuz olsam tek tercihim olurdu... sürüş keyfi bambaşka...ahhhh ahhhh.... Şubat 1, 201214 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl Yazar comment_46239 Şöyle düşünün, 911 de çok değişmiyor. Zaten iyi ve başarılı olan birşey'i tamamen değiştirmenin ne manası var? İyi de üstad Porsche'den bugüne kadar 2X milyon araç üretilmedi, herşeye rağmen enderliği ile tazeliğini koruyabilir. Bilmiyorum içinizde hiç golf kullanan oldumu benim bir GTI ım olmuştu.. tamda gençliğimde onun tadı hala ayaklarımda hani şimdi bekar olsam çocuksuz olsam tek tercihim olurdu... sürüş keyfi bambaşka...ahhhh ahhhh.... Daha önce yazmış olabilirim, 1976 yılında iki arkadaş bir Golf GTI ile Istanbul - Münih gitmiştik, Kapıkule çıkış ve Almanya giriş damgalarımız aynı tarihliydi, ve 23 saat 40 dakikada almıştık o yolu O zamanlar 1,6 110 BG enjeksiyonlu 110 BG motoru vardı ama araç 800 kg'dan az biraz daha ağırdı çok keyifli idi. Ama 36 sene öncesinden bahsediyorsun! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın