Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende haftasonu gitmeyi planlıyordum ama İzmir'de bi işim çıktı artık gelince izlerim :)

• Yanıt 520
  • Görüntüleme 94,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinemaya gitmemek için sebepler... 1.Büyük ve görsel efektli filmlerin 50 kişilik salonlarla son derece kötü kopyalarla gösterimi ve evimdeki ses sistemi kadar ses çıkmaması..artık görsellik ve s

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Dün izledim, çok etkileyici. İnsanların geçmiş ve geleceğini görebilme yeteneğiniz olsa ne yapardınız ? Ağır bir yük olurdu, her insan bu yükü kaldıramazdı herhalde. Zaten Antony Hopkins'e bu tür roll

• Grinin Elli Tonu...   gittik gördük...bir numara yok romanı daha iyiydi....konuyu perdeden insanlara geçirememişler...zaten salonda paso genç kız vardı...erkekler yoktu nedense...spolier vermek gere

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Demiyim bişey :)

bana özelden söylesene :) ben gitmem filme...ilerde izlerim bi ara...

Yanıtlama zamanı:

Fast&Furious 6 ya gittim ve kendimi çok değersiz hissediyorum :D Seriyi takip edenler film sonunda çok önemli bir bilgi edinecekler ;)

Dün gece gittim, süperdi, tokyo drifti tekrar izleme isteği geldi :)

bu arada filmin introsundaki şarkı 

http://www.youtube.com/watch?v=e-8EQHaMKfA

Yanıtlama zamanı:

Spoiler vermeyin lütfen. Filmler hakkındaki en sinir bozucu şey. Zaten üzerine düşününce senaryonun %90'ı tahmin edilebilir bir hal alıyor, fragmanlara en güzel yerlerini koyuyorlar, geriye kalan 3 gramlık şaşırma hevesini/ihtimalini de bize bırakın lütfen :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Klasik samuray filmi olarak başladı da işin içine lightsaber, medusa+dragon karışımı bir hatun hayaletler neyim girince "nooluyo" diye sordum :kıhkıh: 
Başroldeki adamımız zaten ne kadar "You are the one" filmi varsa hepsinde mevcut sağolsun :D

Yanıtlama zamanı:

her ne kadar alternatif film seyretme teknikleri kullansakta  :), emeğe saygı adına ayda 2-3 kere sinemaya gidiyorum. en son will Smith in oğlu ile çektiği filme gittim.

dünya savaşı z ye ise salon boş diye bir tek beni almadılar  :(  . wolverine ise 3d olmayan salon bulursam giderim. 3d gözlükler ortamı 2-3 ton kararttığı için, perde gösterimi zaten en az 1-2 ton kararttığı için 3d filmlerde karanlık yerlerde geçen sahnelerde resmen kör oluyorsunuz sevmiyorum. tv 3d si gibi olmuyor sinemalar. imax e gitmek ise daha nasip olmadı ankara ya gittiğimde seyredeceğim bir tane.

Yanıtlama zamanı:

:dontknow:

3D izleyeceğizzzz :yeah:

Balikesirde yok :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.