Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok len SKYFALL reklamı vardı acayip sesli sonuda biliyon hepsinin böyle yüreğini hoplatan bir bas sesiyle biter...neyse evde acamadığım için reklam bitti o ses geldi tüm vücuduma çarptı...hanıma dedimki..."ohhhhh be cigerlerime su serpildi"...oglum gürültü ayrı ses yüksek ses ayrı şey...

• Yanıt 520
  • Görüntüleme 95,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinemaya gitmemek için sebepler... 1.Büyük ve görsel efektli filmlerin 50 kişilik salonlarla son derece kötü kopyalarla gösterimi ve evimdeki ses sistemi kadar ses çıkmaması..artık görsellik ve s

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Dün izledim, çok etkileyici. İnsanların geçmiş ve geleceğini görebilme yeteneğiniz olsa ne yapardınız ? Ağır bir yük olurdu, her insan bu yükü kaldıramazdı herhalde. Zaten Antony Hopkins'e bu tür roll

• Grinin Elli Tonu...   gittik gördük...bir numara yok romanı daha iyiydi....konuyu perdeden insanlara geçirememişler...zaten salonda paso genç kız vardı...erkekler yoktu nedense...spolier vermek gere

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bahçenin resmini öyle bir çekki....ta burdan odama yayılsın be yakom.....noolurrrrrrrr.....

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Pi'nin yaşamı

http://youtu.be/mZEZ35Fhvuc

Mükemmel görsellik, anlamlı 3D, yaratıcılık ve zeka ürünü bir senaryo, olabildiğince somut öykünün arkasına gizlenmiş, metaforlarla alabildiğine zenginleşebilen olabildiğince soyut bir sorgulama...

Görülmesi gerekenlerden! 

Yanıtlama zamanı:

Pi'nin Yaşamı gayet güzel gidiyordu taa ki 2. hikayeyi anlatasıya kadar :) 2.yi anlatmasa iyiydi. Kendimizi kandırılmış hissettik :P

Yanıtlama zamanı:

Son haftalarda izlediğim Taken (Liam Neeson) ve Skyfall filmlerinin ortak yanı İstanbulda çekilmesi, ikisininde kapalı çarşının çatılarında koşuşturması ve yine ortak yanı İsbanbul'da sokaklarda arap müziği çalınması ve heryerde sarıklı, peçeli insanların dolaşmasıydı. Türkiye imajının halen geri kalmış, arap dünyasının bir parçası olarak görülmesi rahatsızlık verici bir durum. Özellikle Taken'da İstanbul'u müthiş ürkünç bir şehir olarak lanse etmişler adam kızını kurtarıp Amerikaya geri döndüğü sahne sanki cehennemden çıkıp cennete gelmiş gibi bir hava yaratmış, dehşet ortamı olarak İstanbul'u seçmeleri üzücü bir durum olmuş.

Yanıtlama zamanı:
Son haftalarda izlediğim Taken (Liam Neeson) ve Skyfall filmlerinin ortak yanı İstanbulda çekilmesi, ikisininde kapalı çarşının çatılarında koşuşturması ve yine ortak yanı İsbanbul'da sokaklarda arap müziği çalınması ve heryerde sarıklı, peçeli insanların dolaşmasıydı. Türkiye imajının halen geri kalmış, arap dünyasının bir parçası olarak görülmesi rahatsızlık verici bir durum. Özellikle Taken'da İstanbul'u müthiş ürkünç bir şehir olarak lanse etmişler adam kızını kurtarıp Amerikaya geri döndüğü sahne sanki cehennemden çıkıp cennete gelmiş gibi bir hava yaratmış, dehşet ortamı olarak İstanbul'u seçmeleri üzücü bir durum olmuş.

Aynen katılıyorum, hele polis arabaları felan neydi :D birde hep bahsettiğiniz insan manzaraları..Neyse canım gelip görenler yeter napalım

• 5 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Jack Reacher'ı tavsiye ederim...

Bir de Türkçe'ye "Can Dostum" olarak çevrilmiş The Intouchables diye bir film var. Harika bir hikaye. Kesinlikle tavsiye ederim.

http://www.imdb.com/title/tt1675434/

Yanıtlama zamanı:

Fast&Furious 6 ya gittim ve kendimi çok değersiz hissediyorum :D Seriyi takip edenler film sonunda çok önemli bir bilgi edinecekler ;)

Yanıtlama zamanı:

Fast&Furious 6 ya gittim ve kendimi çok değersiz hissediyorum :D Seriyi takip edenler film sonunda çok önemli bir bilgi edinecekler ;)

Ben De Yarın Gitmeyi Planlıyorum Şimdi Merak Ettim Doğrusu :)

Yanıtlama zamanı:

Ben De Yarın Gitmeyi Planlıyorum Şimdi Merak Ettim Doğrusu :) Seride cevapsiz yerler vardi onlar cevap buluyor boyle soyliyeyim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.