Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201213 yıl Yazar comment_119419 yok len SKYFALL reklamı vardı acayip sesli sonuda biliyon hepsinin böyle yüreğini hoplatan bir bas sesiyle biter...neyse evde acamadığım için reklam bitti o ses geldi tüm vücuduma çarptı...hanıma dedimki..."ohhhhh be cigerlerime su serpildi"...oglum gürültü ayrı ses yüksek ses ayrı şey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201213 yıl comment_119426 Lesson mod : on diyorsun yani iyi o zaman ben trabzon'a akar, yarın döneceğim.Pazartesi içtiğin çayları toplatacaz! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201213 yıl Yazar comment_119435 bahçenin resmini öyle bir çekki....ta burdan odama yayılsın be yakom.....noolurrrrrrrr..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143369 Pi'nin yaşamı http://youtu.be/mZEZ35Fhvuc Mükemmel görsellik, anlamlı 3D, yaratıcılık ve zeka ürünü bir senaryo, olabildiğince somut öykünün arkasına gizlenmiş, metaforlarla alabildiğine zenginleşebilen olabildiğince soyut bir sorgulama... Görülmesi gerekenlerden! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143375 Pi'nin Yaşamı gayet güzel gidiyordu taa ki 2. hikayeyi anlatasıya kadar 2.yi anlatmasa iyiydi. Kendimizi kandırılmış hissettik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143379 Pi'nin yaşamı Başarılı bir film olmuş, Alışılagelmişin dışına çıkarıyor insanı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143386 Son haftalarda izlediğim Taken (Liam Neeson) ve Skyfall filmlerinin ortak yanı İstanbulda çekilmesi, ikisininde kapalı çarşının çatılarında koşuşturması ve yine ortak yanı İsbanbul'da sokaklarda arap müziği çalınması ve heryerde sarıklı, peçeli insanların dolaşmasıydı. Türkiye imajının halen geri kalmış, arap dünyasının bir parçası olarak görülmesi rahatsızlık verici bir durum. Özellikle Taken'da İstanbul'u müthiş ürkünç bir şehir olarak lanse etmişler adam kızını kurtarıp Amerikaya geri döndüğü sahne sanki cehennemden çıkıp cennete gelmiş gibi bir hava yaratmış, dehşet ortamı olarak İstanbul'u seçmeleri üzücü bir durum olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143390 Son haftalarda izlediğim Taken (Liam Neeson) ve Skyfall filmlerinin ortak yanı İstanbulda çekilmesi, ikisininde kapalı çarşının çatılarında koşuşturması ve yine ortak yanı İsbanbul'da sokaklarda arap müziği çalınması ve heryerde sarıklı, peçeli insanların dolaşmasıydı. Türkiye imajının halen geri kalmış, arap dünyasının bir parçası olarak görülmesi rahatsızlık verici bir durum. Özellikle Taken'da İstanbul'u müthiş ürkünç bir şehir olarak lanse etmişler adam kızını kurtarıp Amerikaya geri döndüğü sahne sanki cehennemden çıkıp cennete gelmiş gibi bir hava yaratmış, dehşet ortamı olarak İstanbul'u seçmeleri üzücü bir durum olmuş. Aynen katılıyorum, hele polis arabaları felan neydi birde hep bahsettiğiniz insan manzaraları..Neyse canım gelip görenler yeter napalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148575 http://www.youtube.com/watch?v=PcYtsKhnXcE Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165452 Jack Reacher'ı tavsiye ederim... Bir de Türkçe'ye "Can Dostum" olarak çevrilmiş The Intouchables diye bir film var. Harika bir hikaye. Kesinlikle tavsiye ederim. http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201313 yıl comment_166236 Fast&Furious 6 ya gittim ve kendimi çok değersiz hissediyorum Seriyi takip edenler film sonunda çok önemli bir bilgi edinecekler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201313 yıl comment_166237 Fast&Furious 6 ya gittim ve kendimi çok değersiz hissediyorum Seriyi takip edenler film sonunda çok önemli bir bilgi edinecekler Ben De Yarın Gitmeyi Planlıyorum Şimdi Merak Ettim Doğrusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201313 yıl comment_166238 Ben De Yarın Gitmeyi Planlıyorum Şimdi Merak Ettim Doğrusu Seride cevapsiz yerler vardi onlar cevap buluyor boyle soyliyeyim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın