Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201214 yıl comment_44520 Merhabalar, bir sorum var size. Benimde 2008 focus2 aracım var. Dün yağmurlu havada farın bir tanesinin içinde buğu olduğunu gördüm. Söküp eğer bir yerlerinden su alıyorsa, silikonlarım diye düşünüyordum ama fara bağlanan elektrik soketini bir türlü sökemedim. çok fazla zorlayıpta kırmakta istemediğimden, öylece farı geri yerine taktım. Bu elektrik soketinin sökülmesinin özel bir tekniği filan varmıdır? özel bir tekniği varsa ; elinizde mevcutsa 1-2 fotoğrafla tarif edermisiniz. Sol Farda buğulanma var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201214 yıl Yazar comment_44525 verdiğiniz linkteki konuyu okudum daha evvel. Ama o bahsi geçen soketteki tırnakları bir türlü göremedim. Sanırım bu benim beceriksizliğim. Ah keşke konularda bu soketi sökerkende fotoğraf çekselermiş. :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201214 yıl Yazar comment_44529 Soket üzerinde denemediğim yöntem kalmadı sanki. Müsait olduğunuzda fotoğraf rica etsem sizden ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl Yazar comment_44932 Tamam. Bugun benim işle ilgilenemediniz sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl Yazar comment_44952 Canı sağolsun, zaten bende farı söktüğümde tamir mi etsem yoksa değiştirip xenon mu alsam, karar veremedim daha. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44961 Cumartesi günü ben söker resimlerim bi aksilik çıkmazsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl Yazar comment_45164 O konudaki far ile benimkiler ön taraftan aynılar. Ama arkadaki soketleri farklı, ben en güzeli yarın fotoğraflarını çekip buraya koyayım. Tarif etmek istediğim parçayıda gösteririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl Yazar comment_45173 Pardon. Az evvel fotoğraflara iyice baktım. Ve buldum, sorun yaşadığım parça işaretli olan yer. Bu soketi sökemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl Yazar comment_45180 Farı komple söküp eve alcam. içini filan açcam farın. tam takır temizlik yapıcam. sonrada silikonlayıp güzelce kapatıcam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl comment_45181 cumartesi bi bakalım umarım bendekilerde aynıdır Yakın zamanda sökmüştüm ben park ampulu değiştirmek için keşke çekseydim resimlerini Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl Yazar comment_45182 Baya bir zorladım ben o soketi. Ama kesin bir tekniği var dedim, ne yaptıysam sökemedim. Sonra forumdaki arkadaşlar bilirler diye kırmaktansa bekliyim diye bıraktım öylece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201214 yıl comment_45183 Ogün sendeki bu farın aynısı. Ben ampül değişiminde ona ihtiyaç duymadığım için hiç sökmedim bilemiyorum bulamazsan bakarım haftasonu. Ali Rıza senin aracın sağ önde darbe varmı, tampon yada far değişmiş mi daha önce? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın