İsa Oluşturma zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 26, 2017 Araç ön camına taşın gelmesine bağlı oluşan çatlak ve pul şeklinde dökülme şeklinde hasar oluşumunda cam onarımı yaptırılabilir mi, eğer yapılırsa iz, renk değişimi vs oluşuyor mu. Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Çok ufak olanlara müdahale edip düzeltme şansı var, iz falanda bırakmıyor. Ancak görmediğimiz için bir şey diyemeyiz, bir camcıya uğrayıp bilgi alabilirsiniz, fotoğraf görsek ve sonucuda bildirirseniz iyi olur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, İsa yazdı: Araç ön camına taşın gelmesine bağlı oluşan çatlak ve pul şeklinde dökülme şeklinde hasar oluşumunda cam onarımı yaptırılabilir mi, eğer yapılırsa iz, renk değişimi vs oluşuyor mu. Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum, teşekkürler Böyle bir çatlak ise malesef değişim olur. kaskonuz varsa ücretsiz cam değişimi yapılır. Şayet yoksa 400-500 tl civarında bir ücretle yeni cam taktırabilirsiniz. Bu kış camıma ve kaputa buz düştü de ordan biliyom ? Mart 26, 2017 Ercan Gülmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2017 birde o şekilde bir tamirin çatlak oluştuktan kısa süre sonra yaptırmak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Benim de başıma gelmişti. Kasko nun yılda bir hasar kaydı açmadan değişim hakkından faydalanarak ön camı değiştirdim. Kaskonuz var ise bu olanaktan faydalanın bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Aynen katılıyorum arkadaşlara değişim daha mantıklı.. benimde bi paliom vardı çoook eskiden.. Anlatayım bir olayıda biraz gülün vay keriz deyin :)) 3-4 Sene önce şileye denize gittim yaz ayı şile yanıyor doğal olarak.. Arabayi park ettim güneşin altına camlar kapalı.. Dışarı 35 derece araba içi herhalde 45 dir.. Bagajda sakladığım ev içi oda parfümünü yola çıkmadan içeri sıkayım dedim. Neyse sıktım. Ön torpido önünde unutmuşum.. Bu ısın ısın, bi patla önce ön cama tam ortaya koy, çatlat hızını keseme ordanda torpido köşesini ucunu kopar , ordanda ta en arka cama git.. Allah'tan arka camı kırmamış.. araba başına bi geldim.. dedim ne olmuş herhalde hırsız girmiş arabaya zarar vermiş sandım.. Sonra parfüm kutusunu görünce işi çözdüm Tecrübe oldu ama az acı haha kaskom'da yoktu gittim değiştim camcıda o zaman 250 tl mı 350 tl mi ne verdim.. Yani siz siz olun patlayıcı madde bırakmamak lazım araç içinde çakmak parfüm vs... yani sende değiş camı tamir edersin allah korusun bi taş vs gelir yolda sakata gelme 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 6 saat önce, okan ali yazdı: çakmak bende çakmak patlattım ama bi yere zarar vermemişti neyse ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Böyle bir çatlak ise malesef değişim olur. kaskonuz varsa ücretsiz cam değişimi yapılır. Şayet yoksa 400-500 tl civarında bir ücretle yeni cam taktırabilirsiniz. Bu kış camıma ve kaputa buz düştü de ordan biliyom ? Ankara dosemeciogluna ugramismi bu arac [emoji41] kiliflar tanidik geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Sanmıyorum. Döşemeler hep aynı değil mi zaten ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Benim koltuklarim boyle degildi. Siyahti.Ozel kilif taktirdim ayni buna benziyor.. o yuzden benzettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap