Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Max Hız Denemesi

Featured Replies

• Yanıt 105
  • Görüntüleme 28,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yüksek hızlarda hava direnci en büyük yavaşlatıcıdır. Araç, içindeki farklı ağırlık dağılımı ile daha düşük hava direnci gösterebilir. Ama daha da önemlisi hız denemesi yaptığınız zamanki rüzgardı

• Tamer Tekin
    Tamer Tekin

Yılda aşağı yukarı 60-70 Bin km. civarı araba kullanıyorum, hızlı gitmek ile yasal hız sınırları içinde gitmek arasında şehirler arasında yarım saat ile bir saat arası fark ediyor. Fakat hızlı gittiği

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bak şimdi sen böyle yazınca aklıma hemen "Black Hawk Down" geldi hiç de sevimli olmadı, vaz geçtim gitmekten. Videoya gelince, kaç kere rica ettim Trafik Şube Amirliğinden ama inatla fotoğraf çekiyo

Posted Images

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

HIZ FELAKETTİR !!!!!!!!!!!!!!

Yanıtlama zamanı:

Tamam, kabul ediyorum, hız felakettir ancak, bunlar aracın kapasitesini denemek amaçlı, kısa süreli yapılan hızlar,

Her ne kadar masum değillerse de, bu durum otomobil var olduğu sürece böyle devam edip gidecek.

Güvenli mi. Kesinlikle Hayır!

Yapılmalı mı? Kesinlikle Hayır!

Neden yapılıyor? Deneme amaçlı.

Ne anlıyoruz? Hiç bir şey!

Yanıtlama zamanı:

Tamam, kabul ediyorum, hız felakettir ancak, bunlar aracın kapasitesini denemek amaçlı, kısa sÜreli yapılan hızlar,

Her ne kadar masum değillerse de, bu durum otomobil var olduğu sÜrece böyle devam edip gidecek.

GÜvenli mi. Kesinlikle Hayır!

Yani...??? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Kısa süreli tatminden öteye gitmez,akıl işi değil.Kabaca bi tabirle adını gaza gelmek koyabiliriz.Acı bi kazayla tecrübe etmeden aklımızı başımıza alabiliriz umarım.

Yanıtlama zamanı:

"Ölüm gaz pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise Ölümüne basıp hayata tutunmaktır."

-alıntıdır-

Yanıtlama zamanı:

Tamam, kabul ediyorum, hız felakettir ancak, bunlar aracın kapasitesini denemek amaçlı, kısa sÜreli yapılan hızlar,

Her ne kadar masum değillerse de, bu durum otomobil var olduğu sÜrece böyle devam edip gidecek.

GÜvenli mi. Kesinlikle Hayır!

ölÜmde bir anda geliyor zaten.. Rivayete göre hız testi yaparken gerçekleşen ölÜmlerde gözÜnÜn önÜnde mavi ekran belirip "mal" function yazıyormuş:..

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 ün içindeyken öyle kolay kolay ölmeyiz.

Nasılsa sınıfının en güvenli aracı seçilmiş arkadaş.

ölümde bir anda geliyor zaten.. Rivayete göre hız testi yaparken gerçekleşen ölümlerde gözünün önünde mavi ekran belirip "mal" function yazıyormuş:..

önemli olan o ekranın sonradan kararıp kararmadığı, kararmazsa bir sıkıntı yok, ama kararırsa kötü.

Yanıtlama zamanı:
1.02.2012 - 16:56 tarihinde, ÜmitVaysaloğlu yazdı:

Focus 3 Ün içindeyken öyle kolay kolay ölmeyiz.

Nasılsa sınıfının en gÜvenli aracı seçilmiş arkadaş.

190 ile o güvenlik havada kalır ama ? 

Yanıtlama zamanı:
1.02.2012 - 16:58 tarihinde, YkP CgTy yazdı:

190 ile o güvenlik havada kalır ama ? 

Az çok faydası olur yine,

Ya ben hız yapma meraklısı gibi mi lanse ettim kendimi, yok öyle bir şey, ben çok hızlı gitmem ya, genelde 90-100 sabitleyip gidiyorum, işe geç kaldıysam basarım, arada bir basmak ister insanın canı, o zaman basarım, işe geç kalma durumu hariç şöyle bir basar, sonra hızımı yavaşlatırım, başka öyle basmam yani, ortalama hızımı ölçseler 120 yi geçmez,

Yanıtlama zamanı:

Passat'la Ankara-Konya yolunda 200ü biraz geçmiştim, Focus'la henüz o hızlara çıkma fırsatı bulamadım ama bu hızlar gerçekten çok tehlikeli ve keşke kendimizi durdurabilsek.. Arabayı her parkedişimden sonra artık böyle kullanmıycam saçma sapan hareketler yapmıycam diyorum ama o koltuğa oturunca kendime engel olamıyorum... Ne yazık ki..

Yanıtlama zamanı:

önemli olan o ekranın sonradan kararıp kararmadığı, kararmazsa bir sıkıntı yok, ama kararırsa kötÜ.

Reset tuşunuz varsa sorun değil tabi.. :)
Yanıtlama zamanı:

Passat'la Ankara-Konya yolunda 200ü biraz geçmiştim, Focus'la henüz o hızlara çıkma fırsatı bulamadım ama bu hızlar gerçekten çok tehlikeli ve keşke kendimizi durdurabilsek.. Arabayı her parkedişimden sonra artık böyle kullanmıycam saçma sapan hareketler yapmıycam diyorum ama o koltuğa oturunca kendime engel olamıyorum... Ne yazık ki..

Hız tehlikeli ama o yol da çok güzeldi.. Dümdüz.. Aynı Karaman-Konya arası gibi ama yol daha iyi.. :) O yolda Octavia ile gidince mahvolmuştum. Solda Lagunalar, Passatlar felan 150-160-170 kaptırmış gidiyorlar.. :D Biz benzin parasının derdine düşmüş 110 CC açık gidiyoruz.. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.