Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402712 Güncellemişler mi [emoji3] Bunu söküp tetris ekranı takın demiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl Yazar comment_402719 Ümidimi kestiğim için sormak da sormadım, bakmakta bakmadım. 15.000 bakımı kaç lira olur dedim polen filtresi ve mazot filtresi falan değişirse 650 civarı dedi. Bu fiyatlar normalmi? Yoksa öpülecek miyim? Şubat ayını hiç sevmiyecem bundan sonra bakım, kasko ve sigorta. Kredi mi çeksem ne yapacağım ben. Ma muyapareeee? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402725 Konunun asıl başka bir yönü var. Size Corsa veremezler. İkame araç sizin aracınızla aynı şartları taşıması gerek. Başımıza geldi. İkame araç olarak Corsa getirdiler bizde bu aracı istemiyoruz şartları sağlayın dedik yarine jetta geldi. Bilginize... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402737 Konunun asıl başka bir yönü var. Size Corsa veremezler. İkame araç sizin aracınızla aynı şartları taşıması gerek. Başımıza geldi. İkame araç olarak Corsa getirdiler bizde bu aracı istemiyoruz şartları sağlayın dedik yarine jetta geldi. Bilginize... Araç yoksa verebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402750 Kaskodan kaskoya değişir, poliçeye bakmak lazım. 2009 da mareayı çarptığımda getzmi ne vericeklerdi sonra küçüksün rent a car sana araba vermiyo dediler. Bende poliçede öyle bişey yazmıyo dedim gene vermediler ama sonradan eklediler. Bide o zaman otomatik vereceksiniz dedem manuel kullanamaz diyince ona tamam diyip megane verdiler bide çeşmeye götürüp getirdiler yani poliçenin farkında olmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20179 yıl comment_402828 Anam anam listede görünce otomatik fluence için olan kötü duygularım canlandı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20179 yıl Yazar comment_402829 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Anam anam listede görünce otomatik fluence için olan kötü duygularım canlandı. Corsa otomatikten de kötümüydü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 20179 yıl comment_402959 1/28/2017 - 19:55 tarihinde, Zafer Yusoğlu yazdı: Corsa otomatikten de kötümüydü? Kesinlikle değildi. Naz caz yürüyen görüş açısı kötü hantal bi alet o da. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın